Basketbal

4 producten

Filter

4 producten

Filter

Wil jij een basketbal kopen omdat jouw zoon of dochter ervan droomt om later, net als Michael Jordan, te spelen bij de Chicago Bulls? Dan zal hij of zij moeten beginnen waar Michael Jordan ook ooit begonnen is. Gewoon met een bal en net in het park, bij de garagedeur of bij gebrek aan buitenruimte in de garage. Voor iedere plek kan je bij Top1Toys een basketbal kopen en een net. Basketbal is een sport voor jong en oud, wat altijd en overal gespeeld kan worden. Dus zowel thuis als op vakantie kan gescoord worden. Een basketbal kopen kan op onze website of bij ons in de winkel.

Basketbal net

Bij Top1Toys kan je een basketbalnet op een standaard kopen. Dit is heel handig, omdat je deze overal mee naartoe kunt nemen en geen boor of schroeven nodig hebt. Daarnaast hebben wij ook een basketbalnet om te bevestigen aan de muur. Met deze laatste optie kan jij zelf bepalen hoe hoog het net komt te hangen. Zo kan jouw zoon of dochter eerst iets lager oefenen met het inwerpen van de bal, om dit vervolgens rustig op te bouwen. Je kunt het net steeds iets hoger ophangen, zodat deze letterlijk meegroeit met jouw zoon of dochter. Mocht jij liever niet iets bevestigen aan een muur, dan is het basketbal net op een standaard een goede optie!

Basketbal kopen voor kind

Wanneer je een basketbal koopt voor een kind, moet je natuurlijk rekening houden met de leeftijd en het gewicht van de bal. Zo kan je voor kinderen vanaf 3 jaar een basketbal kopen met een diameter van 10 cm. Maar ook hebben wij voor iets oudere kinderen ‘normale’ basketballen met een diameter van ongeveer 25 cm. De basketbal van 25cm is tevens ons grootste formaat en komt overeen met basketbal maat 7. Deze laatste is niet alleen geschikt als ‘speelgoed’ voor thuis, maar ook als officiële basketbal voor bij trainingen en wedstrijden. Je zou deze basketbal kunnen kopen voor jouzelf.

Complete speelgoed basketbal set

Wil je niet alleen een basketbal kopen, maar direct een hele basketbal set? Dat kan je ook vinden bij Top1Toys. Deze speelgoed basketbal set is ontworpen door Enzo Knol, wat het natuurlijk nog stoerder maakt. De set is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. In de set zit een basketbalnet en basketbal, dus hiermee is jouw kind meteen ready to dunk!

Basketbal speelgoed kopen

Om basketbal speelgoed te kopen kies jij jouw favoriete producten uit op deze pagina en voeg je deze vervolgens toe aan jouw winkelmandje. Twijfel jij om een basketbal te kopen, omdat nog niet alles duidelijk is, met betrekking tot het bestellen en verzenden. Dan zijn er verschillende mogelijkheden om hier meer informatie over in te winnen. Wil jij direct antwoord op jouw vraag? Dan kan je eerst kijken op onze FAQ pagina. Hier staan de meest gestelde vragen, die wij al beantwoord hebben. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, dan verwijzen wij je alsnog door naar onze mail of telefonische klantenservice. Blij met jouw aankoop? Dan kan je achteraf ook nog een review achterlaten op onze website. Dit kan bij het product wat jij hebt aangeschaft en blij mee bent.