Spellen

Spellen zijn leuk om met het hele gezin te spelen. Top1Toys heeft spellen voor families, stelletjes én grote groepen: genoeg om een spelletjesavond mee te vullen dus! Voor de jongere fanatiekelingen bieden we spellen voor kinderen aan. Sommige edities bieden zelfs junior én senior edities aan. En ook voor de bekendere spellen, zoals Bunny Hop, Muizenval, Bijtje Prik, Stef Stuntpiloot en Wie Is Het? zit je goed bij Top1Toys! Zo leren kinderen spelenderwijs om te gaan met winst, verlies en geluk!

Producten 685-720 van 736

Filter

Producten 685-720 van 736

Filter

Met meer dan 800 spellen in ons assortiment, zijn er opties te over bij Top1Toys. Waarmee ga jij je papa of mama verslaan? Ondervind zelf welk spel jou het leukste lijkt en haal hem morgen nog in huis!

Reisspellen

Reisspellen hebben zo’n compact formaat, dat ze handig zijn om mee te nemen op vakantie! Vaak zijn reisspellen de mini-varianten van de bekendere spellen, maar dan in een compact formaat. Zulke spellen nemen beperkte ruimte in tussen jou en je broertje, waardoor er niet geruzied hoeft te worden achterin.

Reisspellen zijn bovendien makkelijk mee te nemen in het vliegtuig, waardoor je geland bent voor je het door hebt. Jouw favoriete spellen speel je dus gewoon verder op vakantie! Wordt het het snelle Pim Pam Pet, het strategische Spel Zee Gevecht of het altijd gezellige Triominos?

Leukste spellen voor volwassenen

Ben je de achttien gepasseerd, maar kan een spelletjesavond jou nog altijd bekoren? Dan moet je je zeker eens verdiepen in de leukste spellen voor volwassenen. Natuurlijk is het gezellig om een avondje met vrienden uiteten te gaan of een filmpje te pakken, maar je kunt de gezelligheid ook thuis opzoeken. Wat dacht je van onderstaande leukste spellen voor volwassenen:

    • Codenames: bij Codenames gaat het om het raden van meerdere woorden in één keer, zonder dat je de daadwerkelijke woorden gebruikt. Maar pas op voor het kaartje met de bom, want als je medespelers die aanwijzen, is het game over!
    • Regenwormen: waar je normaal gesproken zo ver mogelijk wil wegblijven van regenwormen, moet je ze bij dit spel juist verzamelen! Pas goed op je wormen, want als ze bovenop de stapel liggen, mag de tegenstander ze van je afnemen.
    • Qwixx: Qwixx speel je met twee tot vijf personen! Je moet zoveel mogelijk ‘sequences’ per kleur maken om hoog op het scorebord te eindigen. Ga de uitdaging aan en versla je tafelgenoten!

Familie spellen kopen?

Bij Top1Toys begrijpen we het belang van quality time met het gezin en daarom bieden we je een uitgebreid assortiment familiespellen die voor plezier zorgen. Van strategische bordspellen tot aan partyspellen voor muziekliefhebbers, zoals Hitster: wij hebben voor elk wat wils. Onze spellen zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Breng je gezin dichter bij elkaar en creëer onvergetelijke momenten met onze uitstekende selectie familiespellen. Ontdek het plezier van spelletjesavonden bij Top1Toys!