Trading cards

Producten 1-36 van 47

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 47

Pagina
Filter

Trading cards

Trading cards zijn vrij vertaald niet meer of minder dan kaarten om te ruilen. Vroeger deed je dit misschien al met soortgelijke kaarten op het schoolplein. Nog altijd zijn dit soort kaarten populair bij kids om te verzamelen en ruilen. Daarnaast zijn trading cards zelfs collectors items geworden voor volwassenen die zelfs extreem zeldzame kaarten kopen als investering. Bij Top1Toys bieden wij een breed assortiment aan trading cards, waar zeker ook een aantal unieke exemplaren tussen zitten.

Pokemon trading card game

Naast het ruilen en verzamelen kan je met de Pokémon kaarten ook de Pokémon Trading Card Game (Pokémon TCG) spelen. Dit spel is ontstaan in 1999 en is nog steeds heel populair! Het doel van dit spel is om met jouw Pokémon de Pokémon van jouw tegenstander te verslaan. Iedere trading card heeft andere skills en een verschillende waarde. Om te kunnen starten met spelen heb je minstens 60 Pokémon trading cards nodig, een tegenstander, een munt, de schadetellers en conditie markers. Een opzet van 60 kaarten noem je ook wel een deck.

Bij Top1Toys vind je zowel losse trading cards als complete decks. Met deze complete decks kun je dus direct aan de slag en met de losse kaarten kan je jouw collectie uitbreiden en versterken. Zo wordt jouw verzameling steeds sterker en kan jij al jouw tegenstanders verslaan. Voorbeelden van decks zijn: Pokémon TCG League Battle Decks Calyrex VMAX en Pokémon TCG February V Battle Decks 2 Assorti.

Trading cards voor verzamelaars

Ben je op zoek naar trading cards voor verzamelaars? Misschien vind je binnen ons assortiment nog wel een bijzonder exemplaar om jouw collectie mee aan te vullen. Onze collectie bevat meerdere pakketten waarmee je jouw collectie naar een hoger niveau kunt tillen. Hierbij gaat het de verzamelaars vaak niet om het spel, maar om hoe zeldzaam de kaarten zijn. Als collector wil je natuurlijk de meest unieke en bijzondere kaarten weten te bemachtigen.

Trading cards zeldzaam

Trading cards die zeldzaam zijn kunnen veel geld waard zijn of worden. Daarom zijn er collectors die om deze reden geen kaarten ruilen, maar deze juist bewaren als een soort investering. Trading cards zijn om deze reden steeds populairder aan het worden. Daarom zijn de Pokémon kaarten op deze pagina niet alleen leuk als spel voor kinderen, maar ook interessant voor volwassenen. Heb jij al onze producten binnen deze categorie al gezien? Bekijk ze snel!

Trading card store

Top1Toys is misschien niet de eerste trading card store waar je aan zult denken, maar het zal je verbazen hoeveel verschillende producten wij aanbieden binnen deze categorie. Bekijk het zelf op deze pagina en bewonder alle trading cards welke misschien net dat verschil kunnen maken binnen jouw collectie. Met prijzen die variëren van een paar euro tot het hogere segment trading cards producten, is er voldoende keuze voor iedereen. Zowel de beginnende collector als de ervaren trading card speler kan slagen bij Top1Toys en zijn of haar collectie uitbreiden.