Strategiespellen

Op zoek naar een strategiespel waarbij je strategisch inzicht moet gebruiken? Top1Toys heeft een ruim assortiment strategiespellen voor alle leeftijden. Van Zeeslag tot Stratego en van Schaken tot Risk. Welk strategiespel ga jij spelen? Onze uitgebreide collectie strategiespellen vind je hier!

15 producten

Filter

15 producten

Filter

Op zoek naar een strategiespel waarbij je strategisch inzicht moet gebruiken? Top1Toys heeft een ruim assortiment strategiespellen voor alle leeftijden. Van Carcassone tot Stratego en van Schaken tot Risk. Welke strategie spel ga jij spelen? Onze uitgebreide collectie strategiespellen vind je hier!

Strategie spellen in verschillende vormen en maten

Bij Top1Toys hebben wij een ruim assortiment aan verschillende strategie spellen. Hierbij moet je bij elke zet goed nadenken wat je gaat doen. Elke zet kan je de winst kosten. Denk je even niet goed na? Dan kan het al verkeerd aflopen en loop je achter de feiten aan. De strategie spellen zijn zo ontworpen om goed na te denken en mensen in een val te lokken of te misleiden.

In het assortiment hebben spelletjes zoals dammen en schaken. Bij dit soort strategie spellen moet je goed vooruit denken. Bij elke stap die je zet, kan je die beurten later ineens veel stenen kwijt zijn. Door een bepaalde strategie te hanteren, help jij jezelf naar de overwinning. Bij strategie spelletjes als Stratego moet je vooraf een goede opstelling neerzetten. Met deze opstelling ga jij de hele tijd de strijd aan tegen jouw tegenstander. Naast jouw opstelling is het belangrijk bij dit strategiespel de cijfers van jouw tegenstander onthouden door elkaar aan te vallen. Door elkaar aan te vallen kom jij er achter met welk cijfer jouw tegenstander in de aanval gaat. Heb jij het hoogste cijfer of een uitzondering op de regel, dan win jij die spel en mag jouw pion door! Heb jij als eerst de vlag van de tegenstander gevonden?

Strategie spellen top 10

Wij hebben speciaal voor jou een top 10 strategiespellen opgesteld: 1. Zeeslag 2. Risk 3. Stratego 4. Carcassonne 5. Dammen 6. Pocket Escape Room 7. Schaken 8. Dam Backgammon 9. Tretis Dual 10. Het Betoverde Bos

Een strategiespel als cadeau

Op een verjaardag is het altijd leuk om met een cadeau aan te komen. Strategiespellen kan een leuk cadeau zijn om te geven. Met een ruim assortiment aan strategiespellen is er keuze genoeg. Twijfel je nog aan je cadeau of weet je niet zeker wat goed is? Dan kan onze cadeauvinder misschien helpen. Bij Top1Toys is er een cadeauvinder die je helpt zoeken bij het vinden van het juiste cadeau. Door een paar simpele stappen geven wij jou een selectie met verschillende cadeaus weer. Als de strategiespellen toch niet helemaal naar wens zijn, kun je altijd nog kiezen uit de selectie die wij voor jou hebben samengesteld! Zo kom jij altijd met het juiste cadeau op elke gelegenheid!

Nog hulp nodig?

Wij helpen u graag bij vragen! Misschien heb je nog een vraag over spellen, de levering of een van onze andere speelgoedartikelen in onze website. Onze medewerkers staan elke werkdag van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij gaan voor de beste kwaliteit met de beste service!