Spel accessoires

Ben je op zoek naar spel accessoires zoals een kaarthouder en losse dobbelstenen? Dan zit je goed bij Top1Toys. Want wij hebben een uitgebreide collectie spel accessoires. Van een Kaartschudmachine tot Bingokaarten en van Yahtzee scoreblok tot Dobbelbeker. Onze uitgebreide collectie spel accessoires vind je hier!

17 producten

Filter

17 producten

Filter

De beste spel accessoires vind je bij Top1Toys

Op zoek naar een gezelschapsspel voor een gezellige avond met vrienden of familie? Top1Toys heeft een ruim assortiment bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen. Met bekende spellen zoals Monopoly, Party & Co, Catan en Exit.

Gezellig spelletjes spelen

Een spelletje spelen met vrienden of familie is super gezellig om te doen. Zeker in de digitale wereld waarin we leven. Met zijn allen aan de keukentafel en de hele avond doorspelen tot er een winnaar is. Een heerlijke tijdsbesteding! Er zijn verschillende soorten spellen die je kunt spelen. Bij bordspellen wordt er vaak gespeeld met dobbelstenen en pionnen. Maar ook extra accessoires zoals speelgeld en opdrachtkaarten. Een bordspel kan je vaak al spelen vanaf 2 personen, maar we hebben ook partyspellen die tot 20 spelers gaan. De leukste bordspellen van Top1Toys vind je hier.

Leuke gezelschapsspellen zijn er in verschillende vormen en maten. Maar wat overeenkomt is dat je moet samenwerken, tot geweldige oplossingen komt of enorm moet lachen! Spellen als 30 Seconds, Party & Co of Ticket to Ride. Maar denk ook eens aan kaartspellen. Uno, Pokeren, of een potje kwartet.

Spellen voor iedere leeftijd

Spelen en leren kan heel goed samen gaan. Daarom hebben wij een speciale categorie educatieve spellen. Met deze leerzame spellen leren kinderen getallen, vormen of bijvoorbeeld kleuren. Alles gaat spelenderwijs en de spellen dagen kinderen uit. Bekende merken zijn Electro en Squla. Vanaf 4 jaar zijn er heel veel spellen die je kind kan spelen die vind je hier. Vanaf 8 jaar zijn veel bordspellen en wetenschapsspellen die kinderen in deze leeftijd geweldig zullen vinden. Vanaf 12 jaar zijn er veel spellen die je met vrienden kunt spelen of kijk ook eens bij de escape room spellen. Deze spellen zijn leuk om al vanaf 2 personen te spelen.

Vragen over Spellen bij Top1Toys?

En voor welke spel ga jij? Lukt het om een keuze te maken uit ons ruime aanbod aan spellen? Van spellen die een uur duren tot goedkope spellen, Top1Toys heeft voor iedereen een geschikt spel! Wil je meer informatie over ons aanbod aan spellen? Onze klantenservice beantwoord graag je vragen. Bel gerust even tijdens kantooruren of stuur een mailtje. We helpen je graag!