Memory

16 producten

Filter

16 producten

Filter

Het memory spel is perfect voor de ontwikkeling van het geheugen en leervermogen van jouw kind. Hij of zij traint op deze manier de hersenen, waardoor het makkelijker wordt om nieuwe informatie te onthouden. Ook draagt het memory spel bij aan de concentratie. Dit doordat jouw kind continu op moet letten, waar welk plaatje ook alweer lag. Maar bovenal is memory een erg leuk spel wat alleen of met meerdere personen gespeeld kan worden.

Eerder was er altijd één type memory. Tegenwoordig vind je binnen ons assortiment ook een ander soort memory dat werkt met licht en geluid. Hier lees je hieronder meer over. Van origine is het principe bij de klassieke memory dat er verschillende kaartjes ondersteboven op tafel liggen en je telkens twee kaartjes om mag draaien. Je onthoudt welk figuurtje je ziet en draait deze vervolgens weer om. Tenzij je twee dezelfde kaartjes omdraait, want dan mag je deze opzij leggen. Degene met de meeste setjes wint.

Memory spelletjes

Zoals eerder benoemd vind je bij Top1Toys verschillende memory spelletjes. Veelal verkopen wij de klassieke variant. Deze wordt verkocht in allerlei verschillende uitvoeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Frozen, Dino’s en Super Mario. Je vindt nog veel meer andere varianten hier op deze pagina. Ons assortiment is erg breed en daarom is er een memory spel voor iedereen.

Naast het authentieke memory spel vind je bij ons ook de gemoderniseerde variant. Dit is een schijf met verschillende kleuren lichten. De bedoeling is dat je de combinatie van de lichten exact herhaalt. Ook hierdoor train jij of jouw kind het geheugen.

Memory peuters

Memory voor peuters is een ideaal spel. Hierdoor wordt hun concentratie, leervermogen en geheugen sterker. Maar ook kunnen zij bijvoorbeeld nieuwe dieren leren kennen door de plaatjes op de memory kaarten. Memory is een spel dat ook nog leuk is na de peutertijd en is dus een tijdloos spel dat jaren mee kan gaan.

Memory dieren

Binnen ons assortiment is er ook de memory dieren editie. Hierin vind je bijvoorbeeld en konijn, een cheeta, een schaap en bijvoorbeeld een hamster. De combinatie van dieren uit de jungle, van de boerderij en huisdieren maakt dit memory spel extra leuk. Op deze manier kan jouw kind de dieren herkennen in huis, onderweg en in bijvoorbeeld de dierentuin.

Memory kopen

Jouw nieuwe memory kopen doe je natuurlijk bij Top1Toys. Bij ons krijg je altijd de beste service, eerlijke prijzen, de beste kwaliteit en een snelle levering. Je kunt jouw bestelling nu ook achteraf betalen door middel van AfterPay. Wil je liever betalen met iDEAL of creditcard? Ook dat is mogelijk. Klik hier voor alle betaalmogelijkheden. Voor overige vragen verwijzen wij je graag door naar onze FAQ pagina. Hier zijn de meest gestelde vragen al voor jou beantwoord. Hierdoor heb jij extra snel antwoord en hoef jij niet te wachten op een reactie. Al mag je natuurlijk ook altijd jouw vragen stellen aan onze klantenservice, waarna wij ons best doen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.