Geduldspelletjes

11 producten

Filter

11 producten

Filter

Een geduldspelletje is de ultieme uitdaging om de concentratie en het doorzettingsvermogen van jouw kind te testen! Bij Top1Toys hebben we een ruim aanbod aan leuke varianten van een geduldspelletje, dus er zit vast iets voor jouw kind bij. Of misschien voor jezelf, want deze leuke oefeningen zijn leuk voor jong en oud! Misschien ben je wel op zoek naar een echte denkpuzzel of juist een grappig denkspelletje. We hebben varianten voor kinderen van 2 - 4 jaar, 4 - 6 jaar en 8 - 10 jaar. Het maakt dus niet uit hoe oud jouw kleine is, op elke leeftijd kan hij of zij spelen met een geduldspelletje. Ontdek alle voordelen en bestel vandaag nog bij Top1Toys!

Wat is een geduldspelletje?

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, dus daarom leggen we graag even uit wat een geduldspelletje is! Dit is een spel waarbij je met kaarten of andere spelstukken werkt om een bepaald doel te bereiken. Het doel kan bijvoorbeeld zijn om alle kaarten op kleur en rang te sorteren of om een bepaalde constructie te bouwen. Geduldspelletjes zijn vaak eenpersoonsspelletjes, wat betekent dat je ze alleen kunt spelen. Maar bij Top1Toys weten we hoe creatief kinderen kunnen zijn, dus samen zo’n spelletje spelen lukt vast en zeker ook!

Voordelen geduldspel

Geduldspelletjes zijn niet alleen leuk om te spelen, ze helpen ook bij het ontwikkelen van verschillende vaardigheden. Zo kan het spelen van deze spelletjes bijdragen aan het verbeteren van de concentratie, probleemoplossend vermogen en logisch denkvermogen van jouw dreumes. Bovendien kan het spelen van een geduldspelletje helpen om stress te verminderen. En dat is weer iets wat jij als ouder misschien kan gebruiken! Kortom, het is een leuke manier om de mentale vaardigheden van jouw kind en van jezelf te verbeteren.

Geduldspelletje kopen bij Top1Toys

Zie jij ook de voordelen van het spelen van een geduldspelletje? Leuk voor jouw kleine, maar ook voor jou als ouder! Bestel daarom vandaag nog je favoriete versie bij Top1Toys en wie weet kunnen jullie binnenkort samen jullie brein kraken! Als je vandaag nog voor 16:00 uur bij ons bestelt, dan gaan wij ons best doen dit pakketje de volgende werkdag bij jou thuis te leveren. Deze snelle levering is ook erg handig als je nog een cadeau nodig hebt, voor bijvoorbeeld een vriend of vriendinnetje van jouw kind. Als de producten in je winkelmand een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan verzenden wij het gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!