Dobbelspellen

Lacht het geluk jou vandaag toe? Dan is het natuurlijk tijd voor een leuk dobbelspel! Bekijk op deze pagina ons volledige assortiment dobbelspellen. Ben je een aantal dobbelstenen kwijtgeraakt? Ook dan ben je hier aan het juiste adres! 

22 producten

Filter

22 producten

Filter

Dobbel spellen zijn er in allerlei varianten. Net als met kaarten kan je hier alle kanten mee op en talloze spellen mee bedenken. Bij Top1Toys vind je dan ook verschillende dobbel spellen. Van alleen met stenen tot combinaties met kaarten en borden, je vindt het allemaal op deze pagina. Het voordeel van deze spellen is dat veel mensen al bekend zijn met de spelregels en de dobbel spellen overal gespeeld kunnen worden.

Spelletjes met dobbelstenen

Spelletjes met dobbelstenen zijn al heel lang populair. Zelfs in de middeleeuwen speelden men al dobbel spellen. Vandaag de dag kan je in menig huishouden wel een set dobbelstenen vinden, maar tegelijkertijd raken deze stenen op de een of andere manier toch altijd zoek. Daarom is het altijd handig om een paar extra dobbelstenen in huis te halen, want bij heel veel dobbel spellen komen deze stenen van pas.

Spel met alleen dobbelstenen

Het bekendste spel met alleen dobbelstenen is waarschijnlijk: dobbelen. Bij veel feestdagen wordt de welbekende gele dobbelsteen van zolder gehaald en schuift de hele familie of vriendengroep aan voor een potje dobbelen. Vaak wordt dit spel gespeeld met cadeaus. Bij ieder getal hoort een opdracht. Bijvoorbeeld: pak een cadeau, ruil een cadeau enzovoorts. Iedere familie en vriendengroep geven hier hun eigen gooi aan en bedenken eigen spelregels. Wat dit spel natuurlijk extra leuk maakt. Dit populaire spel onder de dobbel spellen kan je dus helemaal aanpassen, waardoor het ieder jaar toch net weer een ander spel is.

Een andere variant binnen de dobbel spellen heet ook dobbelen, maar dit wordt gespeeld met meerdere dobbelstenen en een beker waarin deze geschud moeten worden. Vervolgens hou je op een speciaal scorevel bij hoeveel punten je hebt gegooid. Dit spel is vooral razend populair om mee te nemen op vakantie. Door het praktische formaat is dit een van de makkelijkere dobbel spellen met dobbelstenen om mee te nemen voor onderweg. Ook dit spel is een klassieker onder de populaire dobbelspellen. Maar dat niet alleen want dit spel behoort daarnaast ook nog eens tot een van de meest eenvoudige dobbelspellen die er bestaan.

Dobbel bordspellen

Er bestaan ook dobbel bordspellen. Naast het ouderwetse ganzenbord hebben wij bij Top1Toys nu ook dobbelsteen spellen die moderner zijn. Bijvoorbeeld het sushi rol dobbelspel of het spel wizard. Dit soort dobbel spellen zijn minder bekend en daarom juist leuk om te spelen. Zo weet je bijna zeker dat de medespelers het spel nog niet zó goed kennen, waardoor jouw winkansen natuurlijk vergroten!

Dobbel spellen kopen

Dobbel spellen kopen gaat heel eenvoudig. Kies het spel uit dat het beste aansluit bij jouw wensen en voeg het product vervolgens toe aan jouw winkelmand. Is het donderdag en komen er toevallig vrijdag vrienden langs voor een spelletjes avond? Geen probleem. Want op werkdagen bezorgen wij jouw bestelling, indien deze voor 16:00 is besteld, gewoon de volgende dag al bij jou thuis! Dus bestel nu snel jouw favoriete dobbel spellen en zorg dat je gegarandeerd bent van een snelle levering.