Bordspellen

Gezellig een spelletje spelen met vrienden of met je familie? Wij van Top1Toys snappen dat helemaal en hebben daarom een brede collectie aan bordspellen. Van Monopoly tot Catan en van Ticket to Ride tot Mens Erger Je Niet. Welk bordspel ga jij spelen? Onze uitgebreide collectie bordspellen vind je hier!

Producten 1-36 van 107

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 107

Pagina
Filter

Heb je de hele middag of avond de tijd voor een spelletje? Dan zijn bordspellen perfect. Met bordspellen ben je namelijk vaak wel even een poosje zoet. Voor je het weet ben je zo een uur of zelfs een paar uur verder. Dus bordspellen zijn vooral geschikt, wanneer je veel tijd hebt en niet even snel een spelletje wilt spelen. Dus ben je op zoek naar leuke bordspellen voor je volgende spelletjesavond? Lees dan verder om meer over de bordspellen te weten te komen.

Kenmerken van bordspellen

Zoals gezegd duren bordspellen vaak langer dan bijvoorbeeld kaartspelletjes. Daardoor zit er ook meer diepgang in en moet je vaak strategisch spelen en bewust nadenken over je zetten, om er later in het spel profijt van te hebben. Koop je bij Monopoly bijvoorbeeld wel of niet de stad waar je op bent gekomen. Sla je bij Levensweg links- of rechtsaf? Of koop je bij Catan deze beurt een straat of wacht je nog een rondje af met het risico dat je meer dan 7 kaarten hebt en de struikrover wordt gegooid? Iedere keus die je maakt kan het verdere verloop van het spel beïnvloeden. Daarbij moet je natuurlijk vaak ook wel een beetje geluk hebben. Veel bordspellen werken met dobbelstenen. Die kun je nu eenmaal niet beïnvloeden, dus moet je soms hopen op een goede worp.

Bordspellen top 10

Veel mensen vinden het heerlijk om een gezellige spelletjesavond met vrienden of familie te houden. Onder het genot van een lekker hapje en drankje de strijd met elkaar aangaan – wordt het een ontspannen avond of wordt iedereen fanatiek en doet er alles aan om te winnen? Zoek je leuke bordspellen voor je volgende spelletjesavond? Bekijk dan eens onze populaire bordspellen top 10. Wie weet staat er een spel tussen dat je nog niet kent en graag eens wilt uitproberen!

  • 1. De kwakzalvers van Kakelenburg
  • 2. (Mevr.) Monopoly
  • 3. Camel Up
  • 4. Ticket To Ride
  • 5. Mens Erger Je Niet
  • 6. Pandemic Rapid Response
  • 7. Cluedo
  • 8. Wingspan
  • 9. Levensweg
  • 10. Scrabble

Bordspellen spelen – eerste keer

Waar je sommige spellen vrijwel zonder uitleg kunt spelen, heb je voor bordspellen vaak wel even rustig de tijd nodig, om te lezen hoe het spel precies werkt. Er zitten vaak veel spelregels aan het spel verbonden, die je nodig hebt om het spel op de juiste manier te kunnen spelen. Lees het rustig door en bespreek met de anderen wat de regels zijn. Wellicht zullen jullie de eerste keer de spelregels erbij moeten houden, maar gaandeweg zal alles een stuk duidelijker worden. De volgende keer weet je waarschijnlijk al precies hoe het werkt en kun je beginnen met slimme strategieën bedenken. Hoe kun je het spel zo naar jouw hand zetten, dat je wint? Met de speelervaring zul je steeds meer bijleren.

Bordspellen kopen

Ben je geïnspireerd geraakt om een nieuw bordspelletje aan te schaffen? Je vindt de beste bordspellen bij ons. Scrol door de verschillende bordspellen heen of sorteer ze op bepaalde filters. Heb je vragen over onze spellen? Neem dan contact met ons op. Bestel je nieuwe bordspel gauw, zodat het spelen kan gaan beginnen. Welk spelletje gaan jullie ontdekken?