Spel Weetjes Kwartet Wildlife

6,99
Ontdek de wonderen van de natuur met het "Weetjes Kwartet Wildlife" spel! Dit boeiende en educatieve kwartetspel is leuk voor zowel jong als oud. Elke kaart zit boordevol interessante feiten, prachtig geïllustreerd met adembenemende foto's van wilde dieren in hun natuurlijke habitat. 

Met 38 speelkaarten en duidelijke spelregels is het "Weetjes Kwartet Wildlife" spel geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Het is de ideale manier om spelenderwijs meer te leren over de fascinerende wereld van wilde dieren. 

Dit spel biedt niet alleen eindeloos plezier en vermaak, maar het stimuleert ook de nieuwsgierigheid en kennis van jonge spelers. Terwijl je speelt, ontdek je boeiende feiten over verschillende diersoorten, hun leefgebieden en unieke eigenschappen. 

Kortom, het "Weetjes Kwartet Wildlife" spel is een geweldige manier om quality time door te brengen met familie en vrienden, terwijl je samen leert en geniet van de prachtige diversiteit van de natuur. Het is het perfecte cadeau voor avontuurlijke geesten en dierenliefhebbers van alle leeftijden. Dus laat het spel beginnen en ga op een educatief avontuur door het dierenrijk!
Meer informatie Meer weergeven
Hoeveel kaarten bevat het spel Weetjes Kwartet?

Het Spel Weetjes Kwartet heeft 38 speelkaarten.

trustpilot-product.phtml