Spel Weetjes Kwartet Menselijk Lichaam

6,99
Verken het verbazingwekkende menselijk lichaam met het "Weetjes Kwartet Menselijk Lichaam" spel! Dit boeiende en educatieve kwartetspel is een geweldige bron van plezier en kennis voor zowel jong als oud. Elke kaart is rijk aan interessante feiten over ons lichaam, prachtig geïllustreerd met adembenemende foto's en plaatjes.

Met 38 speelkaarten en duidelijke spelregels is het "Weetjes Kwartet Menselijk Lichaam" spel perfect geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Het is de ideale manier om spelenderwijs meer te leren over de anatomie, functies en wonderen van het menselijk lichaam.

Dit spel biedt niet alleen eindeloos vermaak, maar stimuleert ook de nieuwsgierigheid en kennis van jonge spelers. Terwijl je speelt, ontdek je boeiende feiten over de verschillende systemen van het lichaam, organen, zintuigen en nog veel meer.

Kortom, het "Weetjes Kwartet Menselijk Lichaam" spel is een uitstekende keuze om quality time door te brengen met vrienden en familie, terwijl je samen leert en geniet van de complexiteit van ons lichaam. Het is een perfect cadeau voor toekomstige artsen, biologen en nieuwsgierige geesten van alle leeftijden. Dus laat het spel beginnen en duik in een educatief avontuur door het menselijk lichaam!
Meer informatie Meer weergeven
Hoeveel kaarten bevat het spel Weetjes Kwartet?

Het Spel Weetjes Kwartet heeft 38 speelkaarten.

trustpilot-product.phtml