Spel Weetjes Kwartet Junior Varen Vliegen Rijden

6,99
Ga op een spannende ontdekkingstocht met het "Weetjes Kwartet Junior Varen Vliegen Rijden" spel! Dit leuke en educatieve kwartetspel is geschikt voor zowel jong als oud en biedt een schat aan informatie over verschillende manieren van vervoer. Elke kaart zit boordevol boeiende feiten, prachtig geïllustreerd met adembenemende tekeningen van boten, vliegtuigen, en voertuigen.

Met 38 speelkaarten en duidelijke spelregels is het "Weetjes Kwartet Junior Varen Vliegen Rijden" spel perfect geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Het is een speelse en leerzame manier om meer te leren over verschillende transportmiddelen, hun geschiedenis, werking en rol in ons dagelijks leven.

Dit spel biedt niet alleen eindeloos plezier, maar stimuleert ook de nieuwsgierigheid en kennis van jonge spelers. Terwijl je speelt, ontdek je interessante feiten over boten, vliegtuigen, auto's en nog veel meer.

Kortom, het "Weetjes Kwartet Junior Varen Vliegen Rijden" spel is een geweldige manier om quality time door te brengen met vrienden en familie, terwijl je samen leert en geniet van de diversiteit van transportmiddelen. Het is een perfect cadeau voor toekomstige avonturiers en fans van alles wat met vervoer te maken heeft. Dus laat het spel beginnen en maak een reis vol weetjes over varen, vliegen, en rijden!
Meer informatie Meer weergeven
Hoeveel kaarten bevat het spel Weetjes Kwartet?

Het Spel Weetjes Kwartet heeft 38 speelkaarten.

trustpilot-product.phtml