Spel Pictionary Bordspel Nederlands

Bespaar 47%
19,98 Adviesprijs 37,99
Bereid je voor op onstuitbare lachbuien wanneer jij en je vrienden samenkomen om te ontdekken wie van jullie de ware kunstenaar is en wie er juist heel grappig blijkt te zijn! In deze klassieker van het sneltekenen zijn de raden net zo hilarisch als de schetsen zelf. Gebruik markers om je beste interpretatie van de aanwijzing op de kaart te tekenen. Je hebt slechts één minuut om over te brengen wat er op de kaart staat. Is het een dier? Een persoon? Een actie? Wat in hemelsnaam teken je daar? Als je teamgenoten het gewoon niet lijken te snappen, probeer dan een andere aanpak; je weet nooit welke hints het juiste antwoord kunnen ontketenen. Iedereen komt aan de beurt om te tekenen, zodat alle spelers hun innerlijke kunstenaar kunnen ontdekken! En de lachsalvo's blijven maar komen! Pictionary wordt nu geleverd met twee uitwisbare markers, uitwisbare tekenborden en een vernieuwde categorie met aanwijzingen uit de popcultuur. Al sinds 1985 heeft Pictionary zichzelf keer op keer bewezen als het ultieme gezelschapsspel!

- De klassieke sneltekengame sinds 1985.
- Je hoeft geen kunstenaar te zijn; sterker nog, als je "niet kunt tekenen," wordt het spel alleen maar grappiger.
- Met twee niveaus van aanwijzingen (120 voor volwassenen, 80 voor junioren) is dit een geweldig spel voor zowel kinderen als volwassenen.
- Bevat twee uitwisbare markers, uitwisbare tekenborden en een vernieuwde categorie met aanwijzingen. Laat de tekensessies maar beginnen!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml