Pic Flip - Kaartspel

3,99
Pic Flip™ - Het Snelste Kaartspel voor Slimme Jonge Geesten!

Pic Flip™ is dé kaartgame voor kinderen van 7 jaar en ouder, waar snelheid, focus en speelplezier samenkomen!

Waarom Pic Flip™ het perfecte cadeau is:

- Kinderspel: Dit spel is zo ontworpen dat zelfs jonge kinderen het gemakkelijk zelfstandig kunnen spelen. Geen ingewikkelde regels, meteen van start tot finish!

- Race tegen de klok: Kinderen moeten razendsnel door hun kaarten bladeren om een matchende afbeelding te vinden en deze luid en duidelijk te claimen. Degene die als eerste al zijn of haar kaarten heeft gespeeld, verdient de titel van de ultieme winnaar!

- Educatieve pret: Terwijl kinderen zich vermaken, verbeteren ze hun concentratie, leren ze kaarten herkennen en versterken ze hun hand-oogcoördinatie. Pic Flip is dus zowel leuk als leerzaam!

- Keer op keer boeiend: Kinderen van alle leeftijden zullen blijven smeken om nog een ronde, want geen twee spellen zijn hetzelfde en de opwinding blijft altijd hoog!

Dus waar wacht je op? Zet je familieavonden in vuur en vlam of daag de vrienden van je kinderen uit voor een onvergetelijke tijd met Pic Flip™. Het is het ideale geschenk voor kids van 7 jaar en ouder, en gegarandeerd een bron van lachende gezichten en vreugdevolle momenten. Bestel Pic Flip™ vandaag nog en ontdek wie in jouw gezin de koning van de kaarten is! Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 7 jaar.
Meer informatie Meer weergeven
Hoe werkt de Pic-Flip-game?

Pic Flip is een spel dat twee spelers tegen elkaar laat spelen met gezichtkaarten. De spelers moeten proberen te raden welke kaart de ander in hun hand heeft door gebruik te maken van tactiek en logica. Het doel van het spel is om als eerste al je kaarten weg te geven.

trustpilot-product.phtml