Monopoly Deal - Kaartspel

7,99
Het Monopoly Deal Kaartspel: Snel, leuk en vol vastgoedactie!

Ben je klaar om je onderhandelingsvaardigheden op de proef te stellen? Het Monopoly Deal Kaartspel biedt alle opwinding van Monopoly, verpakt in een snel en meeslepend kaartspel. Met 110 kaarten, waaronder bezittingkaarten, huurkaarten, huis- en hotelkaarten en jokers, is er geen tekort aan strategische mogelijkheden.

Op de actiekaarten vind je spannende opdrachten die spelers uitdagen. Zal je huur moeten betalen of waag je je aan een gewaagde deal? De huis- en hotelkaarten verhogen de huurwaardes, terwijl jokers je in staat stellen om bezittingsets te bouwen. En als de schulden zich opstapelen, kun je ze met geldkaarten aflossen.

Het doel van het spel is simpel maar uitdagend: verzamel als eerste speler 3 complete bezittingkaartsets in verschillende kleuren en je bent de overwinnaar. Het Monopoly Deal Kaartspel is perfect om in slechts 15 minuten een spannend vastgoedspel te beleven, ideaal voor snelle onderhandelaars die van actie houden.

Dus, verzamel je vrienden en familie, leg je strategische pet op en ga de uitdaging aan met het Monopoly Deal Kaartspel. Het is de ultieme manier om Monopoly-pret naar een hoger niveau te tillen, zonder het gedoe van het klassieke bordspel. Klaar om te onderhandelen en te triomferen? Ga ervoor!
Meer informatie Meer weergeven
Hoeveel spelers zijn er nodig om Monopoly te spelen?

Met dit Monopoly spel kun je met 2-6 spelers spelen.

trustpilot-product.phtml