Mijn Eerste Monopoly - Kinderspel

Bespaar 31%
19,98 Adviesprijs 28,99
Speciaal ontworpen voor jonge Monopoly liefhebbers, introduceert Mijn Eerste Monopoly een educatief en leuk bordspel voor het hele gezin. Met een dubbelzijdig spelbord dat twee spelniveaus biedt, kun je eenvoudig kiezen welk niveau geschikt is voor jouw gezin!

Aan de ene kant van het bord ligt de focus op tellen en combineren, ideaal voor kinderen van 4-5 jaar. Draai het bord om voor een meer gevorderd spel, gericht op lezen en basisrekenvaardigheden, geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Elk niveau heeft zijn eigen set Monopolygeld en -kaarten, evenals aangepaste spelregels. Geïnspireerd door het klassieke Monopolyspel, want elke toekomstige miljardair moet ergens beginnen! Dit spel is niet alleen een geweldige keuze voor familie spelavonden, maar ook een leuk cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar.

Belangrijkste kenmerken:
- Leren, verdienen en groeien: dit spel groeit mee met kinderen en biedt waardevolle leermomenten voor het hele gezin.
- 2 Spelniveaus: het dubbelzijdige spelbord biedt zowel een eenvoudig als een gevorderd niveau, zodat alle kinderen kunnen meedoen.
- Schattige Monopoly-pionnen: kinderen zullen dol zijn op de schattige Monopoly-pionnen, waaronder een pinguïn, auto, eendje, dwarrel, mollie en dino.
- 2 Setjes geld en kaarten: elk spelniveau wordt geleverd met zijn eigen Monopolygeld en -kaarten, passend bij de moeilijkheidsgraad.
- Vereenvoudigd Monopolyspel: Dit spel, gecreëerd door de makers van Monopoly Junior, biedt een snel, leuk en opwindend spel voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is de perfecte manier om jonge geesten te introduceren in de wereld van Monopoly.
Meer informatie Meer weergeven
Hoeveel spelers zijn er nodig om Monopoly te spelen?

Met dit Monopoly spel kun je met 2-6 spelers spelen.

trustpilot-product.phtml