Knibbel Knabbel Knuisje - Kinderspel

29,99
Het Knibbel Knabbel Knuisje bordspel van Jumbo biedt een spannende en uitdagende ervaring voor kinderen! Het spel is geïnspireerd op het sprookje van Hans en Grietje, waarbij spelers snoep moeten verzamelen. Maar pas op voor de Boze Heks! Als ze je betrapt, komt ze uit haar heksenhuisje en moet je de snoepjes weer inleveren.

Dit bordspel heeft grote spelelementen en is gemakkelijk uit te leggen, waardoor het perfect is voor kinderen vanaf 4 jaar. Omdat het spel niet te lang duurt, kunnen kinderen hun aandacht er goed bijhouden. De bewegende en sprekende heks maakt het spel extra spannend, omdat je nooit weet wanneer ze tevoorschijn komt!

Het doel van het spel is om als eerste vier verschillende soorten snoepjes te verzamelen. Elke speler probeert snoep van het huisje te pakken zonder dat de Boze Heks dit merkt. Als je het verkeerde snoepje pakt, komt de heks tevoorschijn en moet je het snoepje weer terugplaatsen. Onthoud dus goed welke snoepjes veilig zijn! De speler die als eerste vier verschillende snoepjes heeft verzameld, wint.

Voordelen van het Knibbel Knabbel Knuisje bordspel:

- Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en voor 2 tot 4 spelers.
- Stimuleert kinderen om na te denken over actie-reactie en samen te spelen.
- Het spel heeft grotere spelelementen en is snel te spelen, wat ideaal is voor de aandachtspanne van jongere kinderen.
  
Inhoud van het spel:

- 4 Speelfiguren: 2x Hans en 2x Grietje
- 1 Speelbord
- 1 Snoephuis van de Boze Heks
- 1 Dobbelsteen
- 20 Snoepjes: 5x koek, 5x chocolaatje, 5x schuimpje en 5x fruitsnoep
- 1 Pinnetje
- Spelregels

Het Knibbel Knabbel Knuisje bordspel biedt plezier, spanning en educatieve waarde voor jonge spelers. Ga de uitdaging aan en verzamel als eerste vier verschillende snoepjes om te winnen!
Meer informatie Meer weergeven
Hoe lang duurt het gemiddeld om een spel te spelen?

Gemiddeld duurt het spel ongeveer 30-45 minuten.

trustpilot-product.phtml