Spel Dokter Bibber Operation X-Ray NL

Bespaar 40%
14,98 Adviesprijs 24,99
Oh nee, daar komt een nieuwe patiënt! Wat zal er aan de hand zijn? Gelukkig heb jij een gloednieuwe X-Ray machine, zodat jij in zijn lichaam kunt kijken en het probleem kunt opsporen! Lukt het jou om de patiënt er weer helemaal bovenop te krijgen? Pas op dat je niet te veel bibbert, want dan zal het alarm afgaan! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Meer informatie Meer weergeven
Wat voor verschil is er tussen dokter bibber en Dokter Bibber Operation X-Ray NL?

Dokter Bibber is een traditioneel bordspel dat wordt gespeeld met een speciale dokterset. Het spel wordt gespeeld door twee of meer spelers die dokterspulletjes zoals een thermometer, een stethoscoop, een injectiespuit en een kompres moeten verplaatsen naar een patiënt zonder dat ze deze aanraken.

Dokter Bibber Operation X-Ray NL is een digitale versie van het klassieke bordspel. Het spel bevat meer dan 20 minigames waarin spelers kunnen kiezen uit verschillende medische tools om de patiënten te behandelen. Spelers kunnen ook deelnemen aan speciale uitdagingen met speciale X-Ray-modus. Deze modus geeft spelers een realistische X-Ray-ervaring, waarmee ze hun patiënten kunnen behandelen door middel van diverse medische tools.

trustpilot-product.phtml