Spel Cluedo

36,99
Stap binnen in de wereld van mysterie en intrige met Cluedo, het spannende bordspel waarbij jij de detective bent! Dit klassieke spel neemt jou en je medespelers mee naar een statig landhuis, de plaats delict van een raadselachtige moord.

Als speler heb je de taak om het mysterie te ontrafelen: Wie is de dader? Met welk wapen werd de misdaad gepleegd? En in welke kamer vond het plaats? Beweeg je pion door de verschillende kamers van het prachtige landhuis, verzamel cruciale aanwijzingen en doe suggesties om langzaam maar zeker het mysterie te onthullen.

Elke zet brengt je dichter bij de waarheid. Wie heeft het scherpzinnige inzicht om de dader te ontmaskeren? Het antwoord ligt verborgen in de kamers van het Cluedo landhuis.

Cluedo is niet alleen een spel van strategie en deductie, maar ook een uitstekende manier om logisch denken en probleemoplossende vaardigheden te stimuleren. Bereid je voor op uren speelplezier en ontrafel de geheimen in Cluedo, waar elke speler een kans heeft om de grootste detective te worden! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml