Cluedo Escape Sabotage Op Zee - Denkspel

24,99
Duik in het mysterie van de open zee met Cluedo Escape Sabotage Op Zee - het spannende denkspel dat je uitdaagt om te ontsnappen van het jacht en het geheim te ontrafelen! Samen met andere gasten verblijf je op de Lady Marigold II, een luxe jacht en het bekendste casino op zee. Je verwachtte een ontspannen vakantie, maar een onverwachte gebeurtenis verandert alles.

In het holst van de nacht breekt er een storm los en zie je de kapitein met zijn gezicht naar beneden drijven in het zeewater! Terwijl de storm verergert en het schip water maakt, wordt het een race tegen de klok om van het jacht te ontsnappen en het mysterie op te lossen: wie heeft de kapitein overboord geduwd, waar gebeurde dat, en waarom?

Dit denkspel is geschikt voor 1 tot 6 spelers vanaf 10 jaar en combineert de intrige van Cluedo met het adrenaline-pompende element van een ontsnappingsspel. Werk samen met medespelers, ontrafel aanwijzingen en gebruik je deductieve vaardigheden om het mysterie op zee op te lossen voordat het te laat is.

Kun jij het hoofd boven water houden en het geheim van Cluedo Escape Sabotage Op Zee ontrafelen? Een opwindende uitdaging voor avontuurlijke denkers en liefhebbers van mysterie!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml