Spel Cluedo Escape Het Midnight Hotel

24,99
Stap in een wereld vol mysterie en spanning met Cluedo Escape: Het Midnight Hotel! Na de tragische gebeurtenissen in Slot Swaenesteyn word je samen met de andere gasten uit die bewuste nacht uitgenodigd voor de uitvaart van Swart in Het Midnight Hotel. Maar wat begint als een eerbetoon, verandert al snel in een intrigerend avontuur. Het chantagemateriaal dat Swart over jullie verzamelde, ligt nog steeds verborgen en één van jullie heeft zojuist een poging gedaan om het te stelen!

Nu is het aan jou en je medespelers om het mysterie op te lossen. Ontdek WIE er probeerde het chantagemateriaal te bemachtigen, WAAR het verborgen is en ontrafel WAT het wachtwoord is om de bestanden te openen. Cluedo Escape: Het Midnight Hotel combineert de geliefde Cluedo-personages en het meeslepende verhaal met de uitdagingen van een escape room-spel. En het beste van alles? Je kunt het snel opzetten en spelen met minimale voorbereiding!

Verplaats je pion over het 3D-bord dat kamer voor kamer wordt uitgebreid. Trek kaarten, los puzzels op, ontgrendel nieuwe kamers en ontrafel aanwijzingen terwijl je de waarheid onthult. Na de ontsnapping uit het hotel bekijk je de verzamelde aanwijzingen en gebruik je logisch denken om de juiste beschuldiging te maken en te winnen!

Nodig je vrienden en familie uit voor een spannende en onvergetelijke ervaring. Cluedo Escape: Het Midnight Hotel is niet alleen een geweldige toevoeging voor fans van het originele Cluedo-spel en andere detectivespellen, maar ook een fantastisch cadeau-idee. Geschikt voor 1-6 spelers vanaf 10 jaar. Laat je meevoeren in dit meeslepende avontuur waarin puzzels, samenwerking en spanning samenkomen. Hasbro Gaming en alle bijbehorende handelsmerken en logo's zijn eigendom van Hasbro, Inc. Duik in de wereld van Cluedo Escape en ontdek wie de meesterdetective in jouw gezelschap is!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml