Spel Cluedo Conspiracy

26,99
Ontdek DE LANG VERWACHTE VOLWASSEN VERSIE VAN CLUEDO: Vertel leugens aan je vrienden en kom weg met moord! Het Cluedo Conspiracy-spel is een geheim rollenspel-strategiespel boordevol verschuivende verdenkingen - met een feestelijke sfeer! Geschikt voor avonturiers vanaf 14 jaar. Ideaal voor 4-10 spelers.

STAP IN EEN EILANDAVONTUUR MET EEN NIEUWE WENDING: Stap binnen in het weelderige Black Adder Resort, waar een van de gasten (misschien wel jijzelf!) zich bezighoudt met het plannen van de moord op de manager, Mr. Coral. Dodelijke vallen zijn strategisch verspreid over het resortterrein - en iemand heeft zijn wapens geslepen.

DUIK IN EEN WERELD VAN GEHEIME TEAMS: Kies jouw rol als een van de Cluedo-personages en word lid van een geheim team - Vrienden tegen de Samenzwering. Terwijl de Vrienden er alles aan doen om Mr. Coral veilig te houden, werken de Samenzwering-leden in het geniep aan hun sinistere plannen voor zijn ondergang.

WIJZELES IN VERTROUWEN: Liegen, bluffen, saboteren! In dit intrigerende mysterieuze spel gaat het om psychologische spelletjes waarbij spelers samenspannen, aanwijzingen verzamelen, informatie delen (of juist niet) en elkaar op de korrel nemen om de plannen van de tegenpartij te dwarsbomen.

ONTDEK DIVERSE MANIEREN OM TE OVERWINNEN: De Samenzwering triomfeert door het moordcomplot uit te voeren op een specifieke locatie of door geniepig saboteren en vallen activeren. De Vrienden komen als winnaars uit de bus door alle vallen onschadelijk te maken, of als dat niet lukt, door het raadsel van WIE, WAAR en WAT van het geheime complot te ontrafelen.

BOOST HET SPEL MET DE GRATIS APP: Geef je spel een boost met de gratis Cluedo Conspiracy-webapp. Scan simpelweg de QR-code op de verpakking (geen vereiste om te spelen). Ontdek een stapsgewijze installatiegids, leerzame video's, een timer en nog veel meer om het spel te begrijpen en jezelf volledig in het verhaal onder te dompelen.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml