Verkeerskleden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Al tientallen jaren ligt er in ieder huishouden het verkeerskleed. Je kent het vast nog wel van vroeger. Dit kleed is voor zowel jongens als meisjes het perfecte speelgoed om hun creativiteit te ontwikkelen. Het enige wat zij nog nodig hebben zijn een paar speelgoedautootjes en de levendige verhalen ontstaan vanzelf. Van een brandweerauto die moet racen om een brand te blussen, tot een hijskraan voor het bouwen van een toren. Met dit verkeerskleed vermaakt jouw kind zich urenlang, alleen of samen met vriendjes.

Verkeerskleed groot

Met ons verkeerskleed groot is er plek voor alle vriendjes en vriendinnetjes uit de straat. Want zeg nu zelf, samen spelen is toch veel gezelliger dan alleen? Doordat het kleed extra groot is kan je het ook neerleggen als vloerkleed in de speelkamer. Dan dient dit artikel niet alleen als speelgoed, maar zorgt het ook voor wat aankleding. Het grootste formaat bij Top1Toys is het verkeerskleed 140x200 cm. Dit kleed kan je ook heel eenvoudig oprollen en opbergen. Opgerold is het kleed slechts 10 cm breed en 140 cm lang.

Verkeerskleed educatief

Het verkeerskleed is educatief en draagt dus bij aan de ontwikkeling van de creativiteit. Als ouder biedt dit product de mogelijkheid om het verkeer uitleggen. Zo kan je laten zien waar mensen oversteken, dat mensen van rechts voorrang hebben, wat een rotonde is, dat je daar altijd een hand uit moet steken en dat auto´s en fietsers rechts rijden. Zo bereid jij jouw kind alvast voor op een veilige deelname aan het verkeer. Want je kunt maar beter op tijd beginnen met het leren hoe jouw zoon of dochter veilig deel kan nemen aan het verkeer.

Verkeerskleed variaties

Het verkeerskleed kent inmiddels ook verschillende variaties. Zo kan je bij Top1Toys nu ook een kleed met racebaan kopen, een kleed met lichtgevende verkeerslichten, een kleed met een paarden manege en een kleed met boerderij. Met het kleed met de lichtgevende verkeerslichten kan jouw kind nog beter oefenen met de verkeersregels, doordat de stoplichten vanzelf op groen en rood springen. Is jouw kind bijvoorbeeld helemaal fan van paarden? Dan kan het manege kleed een leuke aanvulling zijn hierop. Maar misschien wil jouw zoon of dochter later op een boerderij gaan werken, dan is het boerderij verkeerskleed ideaal om alle speelgoed koeien te stallen. Zo heeft Top1Toys voor alle kinderen een kleed dat bij hem of haar past.

Haal nu ook het welbekende verkeerskleed bij Top1Toys

Het verkeerskleed is dus nog altijd een populair item binnen ons assortiment. Welk je ook kiest, wij weten zeker dat jouw kind hier net zoveel plezier van zal hebben als jij vroeger hebt gehad. Toch nog vragen over een van de verkeerskleden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via het volgende telefoonnummer 085-7921897. Veel overige vragen vind je op onze FAQ pagina. Hier hebben wij de meest voorkomende vragen al voor jou beantwoord. Staat jouw vraag hier niet tussen, dan staan onze collega’s van de klantenservice alsnog voor jouw klaar. Wij helpen jou graag bij het vinden van het geschikte product.