Radiografisch

Ben je op zoek naar een radiografisch bestuurbare auto? Radiografisch bestuurbare auto’s, zijn auto’s die je vanaf een afstandje bestuurt met een controller of afstandsbediening. Hier bij Top1Toys hebben we een ruime collectie bestuurbare auto’s van bekende merken zoals Nikko, Carrera, Silverlit en X-Street. Met welke auto ga jij racen?

Producten 1-36 van 94

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 94

Pagina
Filter

Ben je op zoek naar een Radiografisch bestuurbare auto? Radiografisch bestuurbare auto’s, zijn auto’s die je vanaf een afstandje bestuurt met een controller of afstandsbediening. Sommige auto’s zijn snelheidsmonsters, terwijl buggy’s en monstertrucks gebouwd zijn om off-road te gaan. Benieuwd naar onze bestuurbare voertuigen? Je vindt ze op deze pagina!

Carrera, X-Street, Silverlit en Nikko bestuurbare auto’s

Een radiografische auto is het speeltje voor jong en oud. Daarom hebben wij een ruim assortiment met diverse auto’s samengesteld van verschillende merken. Wat heeft jouw voorkeur? Wil je graag rijden met een schaalmodel? Kies dan voor een Lamborghini of een Ferrari van X-Street. Of ben je fan van Mario? Ga dan voor een Mario Kart van Carrera. Natuurlijk is er nog veel meer te vinden. Neem jij ook een kijkje?

Voordelen van Top1Toys

Bestel jouw bestuurbare auto nu bij Top1Toys en profiteer van vele voordelen. Wanneer je dit op een werkdag voor 16:00 uur bestelt, dan ontvang je de bestuurbare auto al de volgende werkdag in huis. Bij een minimaal bedrag van €20,- vervallen de verzendkosten, dus bekijk ook nog eens de rest van ons speelgoed. Al bijna 20 jaar staat Top1Toys garant voor service, advies en kwaliteit. Een radiografische auto koop je daarom bij Top1Toys!

Meer weten over bestuurbare auto’s?

Wil je meer informatie over de radiografische bestuurbare auto’s? Onze klantenservice beantwoord graag je vragen. Bel gerust even tijdens kantooruren of stuur een mailtje. We helpen je graag!