Surprise

Producten 1-36 van 44

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 44

Pagina
Filter

Met een suprise ei van Top1Toys is het altijd feest! Ondanks dat jouw dreumes van tevoren niet precies weet wat hij of zij krijgt, kunnen we jullie garanderen van plezier. Een suprise ei van Top1Toys zal namelijk nooit teleurstellen! Van coole dino’s tot schattige poppetjes, er is van alles te krijgen in ons assortiment. En een suprise ei is al helemaal leuk als cadeautje. Want een kind kan dan namelijk niet één keer, maar twee keer zijn of haar cadeautje uitpakken! Een suprise ei is gelukkig makkelijk te openen, dus de kinderen kunnen het helemaal zelf doen. Ontdek nu welke leuke soorten wij in ons online assortiment of in de winkel hebben!

Barbie suprise ei

Met ruim 45 varianten van een suprise ei, weet je in ieder geval zeker dat er een leuke voor jouw dreumes tussenzit! Zowel voor jongens als voor meisjes zijn er allemaal originele soorten om uit te kiezen. Zo hebben we er een aantal van Barbie en een aantal van dino’s! Wat dacht je van het suprise ei Barbie Color Reveal? Hierin zitten maar liefst 25 leuke verrassingen om uit te pakken! Zo heb je de pop, een huisdier, meerdere haarstukjes en een draagbare accessoire voor jouw kind. En nog veel leuker: als je Barbie en haar huisdier onder water houdt, dan veranderen ze van kleur! Verder hebben we nog een het suprise ei Barbie Cutie Reveal. Hierin vindt jouw kind naast de pop nog allemaal stijlvolle en schattige eenhoorn verrassingen! Er is zoveel leuks te ontdekken met het speelgoed van Top1Toys!

Dino suprise ei

Is jouw kind gek op coole en stoere dino’s? Ook daar hebben we natuurlijk rekening mee gehouden. Ontdek samen allerlei leuke varianten van het dino suprise ei! Zo kan jouw kind daadwerkelijk zelf een dino-ei uitbroeden! Leg het Dino Groei Ei in water en na 12-24 uur breekt het suprise ei open. Welke dino komt er bij jullie uit het ei? Of baant jouw dreumes zich liever een weg naar een episch prehistorisch avontuur met een Smashers Dino Island Mega Egg? Met maar liefst 25 verborgen verrassingen kan jouw kind zich uren vermaken met dit actievolle ei!

Suprise ei kopen bij Top1Toys

Staan jouw kind al te springen om zo’n leuk suprise ei van Top1Toys? Heel begrijpelijk! Je vindt bij ons namelijk áltijd leuk speelgoed! Aangezien we jouw kleine natuurlijk niet lang willen laten wachten op deze super leuke suprise eieren, pakken we onze bestellingen altijd zo snel mogelijk in. Als jij vandaag nog voor 16:00 uur bestelt, dan zorgen wij dat het de volgende werkdag bij jou in huis is! Wel zo makkelijk toch! Onze webshop is erg gebruiksvriendelijk, dus plaats je gewenste producten eenvoudig in de winkelmand. Als je bestelling € 19,99 of meer waard is, dan profiteer je van gratis verzendkosten. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!