Super Wings

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk

Super Wings is een animatieserie over vliegtuigen die avonturen beleven. Als Jett een pakketje aflevert, ontstaat er daarna bijna altijd een probleem dat opgelost moet worden en waarbij de Super Wings in actie moeten komen.

Super Wings is een leerzame animatieserie over vliegtuigen die avonturen beleven. De serie vindt plaats in een wereld die op die van ons lijkt, maar alle voertuigen hebben ogen en een mond, hebben een bewustzijn en kunnen praten. De meeste afleveringen beginnen op een vliegveld op een eiland in de Stille Oceaan, waarvan de naam niet genoemd wordt. Hier leven Jett en een aantal andere voertuigen. De baas van het vliegveld is Jimbo en hij is de enige mens op het vliegveld. In bijna elke aflevering moet Jett een pakketje aan een of meer kinderen afleveren die in een specifiek land op de planeet Aarde wonen. Kinderen die de serie kijken kunnen leren over andere landen en talen, waarbij Jimbo altijd een paar woorden van de taal van het land waar hij naartoe gaat tegen Jett zegt.

Als het pakketje is afgeleverd, ontstaat er meestal een probleem waardoor Jett Jumbo op moet roepen via zijn polsband en hem en zijn vrienden, de Super Wings, om hulp moet vragen. Dan kiest Jimbo de Super Wing waarvan hij denkt dat die het best geschikt is voor die situatie. Als uiteindelijk het probleem is opgelost en iedereen weer blij is, stijgen de vliegtuigen op en vliegen ze weg terwijl andere karakters ze uitzwaaien.

Nog geen idee?

Gebruik onze cadeauvinder