Speelsets

Producten 1-36 van 234

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 234

Pagina
Filter

Een speelset is een leuke verzameling van speelgoed die bij hetzelfde thema horen. Dus als jouw kind een enorme fan is van Barbie, Harry Potter, Pokémon, My Little Pony, ga zo maar door, dan is dit zijn of haar kans om met zo’n geweldige speelset te spelen van Top1Toys! Aangezien we weten dat kinderen allerlei verschillende thema’s superleuk vinden, hebben we wel meer dan 150 varianten van een speelset. Genoeg keuze dus! Wie weet speelt jouw dreumes binnenkort met zijn of haar favoriete figuren!

Een speelset voor alle kinderen

We hebben zulke leuke varianten van een speelset, dat we geen enkel kind willen buitensluiten. Daarom hebben voor alle leeftijden wel leuke opties in ons assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld een Mega Blocks School voor de allerkleinsten vanaf 1 jaar. Hiermee heeft jouw kind eindeloos bouw- en speelplezier! Voor de wat oudere kindjes vanaf 3 jaar hebben we het supercoole Brandweerman Sam Politiebureau! Met dit speelgoed voelt jouw dreumes zich een echte politieagent! Samen met Brandweerman Sam kan hij of zij de stad veilig houden van misdaad. Voor kinderen vanaf 8 jaar hebben we een leuke Barbie speelset. De Naaimachine met Pop is de perfecte manier voor jouw kind om te oefenen met kleding maken. Gebruik samen de patronen, het materiaal, naald en draad en maak de mooiste kunstwerken!

Avonturen beleven met een speelset

Een leuke speelset van Top1Toys uitzoeken is stap 1, maar het meeste werk moet natuurlijk door jouw dreumes worden gedaan: fantasie gebruiken! We hebben een ontzettend gevarieerd assortiment, dus voor ieder kind, jong, oud, jongen of meisje, zit er vast geweldig speelgoed tussen. Met fantasie verzinnen jullie misschien wel de spannendste avonturen. Combineer onze speelfiguren met anders speelgoed van Top1Toys en het wordt één grote speelpartij! Ook leuk om vriendjes en vriendinnetjes van jouw kind uit te nodigen en alle speelsets te combineren. Het wordt leuker en leuker!

Speelset kopen bij Top1Toys

Koop vandaag nog een leuke speelset van Top1Toys en misschien maak jij jouw kind morgen al gelukkig! Als je namelijk nog voor 16:00 uur bij ons bestelt, dan gaan wij ons best doen je pakketje de volgende werkdag al te bezorgen. Nog andere producten van Top1Toys op het oog? Als je een bestelling plaats van € 19,99 of meer, dan zijn de verzendkosten helemaal gratis! Onze webshop is erg gebruiksvriendelijk, dus plaats je gewenste producten eenvoudig in de winkelmand. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!