Poppenhuis

14 producten

Filter

14 producten

Filter

Met een mooi poppenhuis van Top1Toys kan jouw kind de mooiste verhalen verzinnen met zijn of haar poppen. Spelen met poppen en dit soort speelsets stimuleert de fantasie en creativiteit van je kind enorm. Ook voor jou leuk als ouder om die hele verhalen te horen die die kleine dreumes bedenkt. Het poppenhuis kan helemaal naar eigen smaak worden ingericht met meubels. Zo kan de pop zich helemaal thuis voelen! Met de leukste avonturen en verhalen hoeven de poppen zich nooit te vervelen in zo’n mooi poppenhuis. Ontdek het leukste assortiment van Top1Toys en plaats vandaag nog je bestelling!

Verschillende varianten van het poppenhuis

Uiteraard hebben we bij Top1Toys niet maar 1 poppenhuis in assortiment, maar een heleboel waar jouw kind uit kan kiezen. We hebben niet alleen woonhuizen, maar ook bijvoorbeeld een restaurant of strandhut. Zo kan je kind alle poppen uitnodigen om lekker te komen eten en een heerlijk drankje te halen terwijl ze een bezoekje aan het strand brengen. Verder hebben we ook een leuk klein poppenhuis. Dat is misschien een leuke toevoeging aan een groter huis dat je kind misschien al heeft. Verzin samen de leukste verhalen en beleef de gezelligste avonturen in deze geweldige poppenhuizen!

Gabby poppenhuis

Naast het bekende Barbie poppenhuis, verkopen we bij Top1Toys ook verschillende varianten van het Gabby poppenhuis, ook wel bekend van het programma met dezelfde naam: Gabby’s Poppenhuis. Jouw kind kan met kattenliefhebber Gabby leuke verhalen beleven, aangezien we haar ook als los figuurtje verkopen. Zet de schattige muzikale kattenoren op het hoofd van je kind en het geheel is compleet. Je kunt het hele huis van Gabby samenstellen: slaapkamer, badkamer, keuken, ga zo maar door. Uiteraard hebben we ook een Purrfect Dollhouse, die maar liefst 60 centimeter hoog is en bomvol leuke functies zit. Je vindt bij Top1Toys echt de allerleukste poppenhuizen!

Poppenhuis kopen bij Top1Toys

Is jouw kleine dreumes helemaal verliefd geworden op een van de geweldige poppenhuizen van Barbie of Gabby? Maak vandaag nog het huis compleet met de leuke speelsets van Top1Toys. Als je nog voor 16:00 uur bestelt, heb je deze geweldige speelset de volgende werkdag al in huis. Ideaal als die kleine erom staat te springen! Of is het nog een cadeautje voor later? Voor elke gelegenheid is er bij Top1Toys wel iets leuks te vinden. Als je bestelling € 19,99 of meer waard is, dan versturen we je pakket helemaal gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!