Dino's

23 producten

Filter

23 producten

Filter

Rawr! Het Dino speelgoed van Top1Toys spreekt enorm tot de verbeelding! Deze grote, oeroude wezens spelen de hoofdrol in veel fantasieverhalen. Is jouw kind er helemaal gek op? Dan kan die kleine zijn of haar geluk bij ons niet op! Van kleine tot grote dino’s, bij ons vind je ze allemaal. Ga samen op spannende avonturen met dit leuke dino speelgoed, of maak een heel landschap waar deze beestjes lekker kunnen grazen en drinken. Verzamel alle soorten! Van een tyrannosaurus rex tot een carnotaurus, de keuze is reuze in ons ruime assortiment. Bekijk het aanbod en bestel vandaag nog het favoriete dino speelgoed voor jouw kind!

Dino speelgoed voor alle leeftijden

Dit leuke speelgoed is voor de meeste leeftijden geschikt om mee te spelen, alleen voor de allerkleinsten is het nog niet heel handig. Dino speelgoed vanaf 3 jaar of dino speelgoed vanaf 4 jaar: verder is het voor ieder kind ontzettend leuk om avonturen mee te beleven. We hebben ook dino’s uit de films van Jurassic World. Misschien is de film nog iets te spannend voor jouw kleine dreumes, maar wie weet herkent hij of zij de dino’s van de posters wel! Jouw kind kan de coolste verhalen verzinnen met deze figuurtjes. Ook leuk om ze te combineren met ander speelgoed en zo bijvoorbeeld een groot dierenpark te maken! Alles is mogelijk met het aanbod van Top1Toys!

Soorten dino speelgoed

We hebben ontzettend veel leuke opties als het gaat om ons dino speelgoed. Zo hebben we verschillende dino-eieren die nog moeten uitkomen! Daar komen hele coole en stoere dino’s uit, waar jouw kleine mee kan spelen. We hebben ook hele grappige dino vingerpoppen, waarmee jouw kind zijn of haar favoriete dinofilms kan naspelen! Verder hebben we ook bewegende dinosauriërs in ons assortiment. Met de Dreadnoughtus dino kan jouw kind zich uren vermaken! Met ons uitgebreide assortiment is zoveel te beleven!

Dino speelgoed kopen bij Top1Toys

Heeft jouw kind zijn of haar favoriete dino gevonden in het assortiment van Top1Toys? We sturen de figuurtjes graag zo snel mogelijk naar jullie op! Daarvoor moet je nog voor 16:00 uur je bestelling plaatsen, want dan krijg je je pakketje de volgende werkdag al. Ook handig als je nog snel een origineel cadeautje moet kopen. Onze webshop is erg gebruiksvriendelijk, dus plaats je gewenste producten eenvoudig in de winkelmand. Als je bestelling € 19,99 of meer waard is, dan versturen we je pakket zonder verzendkosten. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!