Siku Tractor New Holland + Kverneland Gewasbesproeier

€ 12,99
inclusief BTW
Omschrijving
Met deze New Holland tractor met met gewasbescherminsinstallatie wordt het bewateren van je gewassen op de boerderij wel heel makkelijk! Koppel de veldspuit aan de tractor, klap de sproeiers uit en rijden maar! Tijdens het rijden wordt het veld automatisch gesproeid. Je kunt ook andere aanhangers uit het assortiment van SIKU vastmaken aan de tractor. Deze handige combinatie is onmisbaar in je SIKU boederijcollectie!

Heel groot op klein gebied is de combinatie van de New Holland tractor met de gewasbeschermingscombinatie van het merk Kverneland. Met een breedte van meer dan 20 cm heeft de sproei-installatie voor een schaal 1:87 een recordafmeting. Voor transport over de weg kan de sproei-installatie ruimtebesparend worden samengeklapt. De fronttank en de sproei-installatie achterop zijn afneembaar en kunnen met andere tractoren op schaal 1:87 en de Blister-serie worden gecombineerd.

Siku maakt speelgoedmodellen van voertuigen. Deze zijn gemaakt van metaal en hebben kunststof delen. Ze zijn zeer natuurgetrouw op schaal gemaakt. New Holland met Kverneland gewasbeschermingscombinatie nummer 1799.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk
Siku Tractor New Holland + Kverneland Gewasbesproeier
Meer informatie
Art.nr. 319-1799
EAN Code 4006874017997
Materiaalsoort Combi
Lengte verpakking 20 cm
Breedte verpakking 5 cm
Hoogte verpakking 8 cm
Leeftijd 2 - 4 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 3 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep Jongens