Siku Tractor New Holland

€ 32,99
inclusief BTW
Omschrijving
Een goede tractor is onmisbaar op je boerderij. Met deze New Holland T8.390 kun je allerlei werkzaamheden uitvoeren. Je kunt zowel voor als achter machines aankoppelen om te gebruiken op de boerderij.  De motorkap kan open, op het cabinedak zit een zwaailamp en de cabine kun je loshalen. De spiegels zijn inklapbaar. Deze multitasker is een uitstekende toevoeging aan je SIKU boerderijverzameling!

Met de New Holland T8.390 voert het traditionele merk New Holland het segment krachtige en robuuste, grote tractoren op indrukwekkende wijze voort. SIKU voert dit imposante, maar mooi gevormde origineel nu uit op de schaal 1:32 als detailgetrouw model. Behalve de vertrouwde kenmerken als fuseebesturing, een motorkap die open kan en SIKU-koppelingen, is dit model uitgerust met een zwaailamp op het cabinedak en inklapbare spiegels. De cabine is rondom van glas voorzien en afneembaar. Velgen en luchtbanden met landbouwprofiel getrouw naar het origineel maken het beeld van dit hoogwaardige model compleet. SIKU 3273.
Siku maakt speelgoedmodellen van voertuigen. Deze zijn gemaakt van metaal en hebben kunststof delen. Ze zijn zeer natuurgetrouw op schaal gemaakt. New Holland T8.390 nummer 3273.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk
Siku Tractor New Holland
Meer informatie
Art.nr. 319-3273
Product inschakelen Ingeschakeld
EAN Code 4006874032730
Materiaalsoort Metaal
Lengte verpakking 26 cm
Breedte verpakking 11 cm
Hoogte verpakking 16 cm
Leeftijd 2 - 4 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 3 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep Jongens