Siku Tractor Fendt 724 Vario

32,99
inclusief BTW
Omschrijving
Een goede tractor is onmisbaar op je boerderij. Met deze Claas Axion 950 kun je allerlei werkzaamheden uitvoeren. Je kunt zowel voor als achter machines aankoppelen om te gebruiken op de boerderij.  De motorkap kan open, op het cabinedak zitten twee zwaailampen en de cabine kun je loshalen. Deze multitasker is een uitstekende toevoeging aan je SIKU boerderijverzameling!

Met de Fendt 724 Vario zet Fendt het segment krachtige en robuuste tractoren in de middenklasse op indrukwekkende wijze voort. SIKU brengt dit optisch fraai gevormde origineel nu op de schaal 1:32 uit als detailgetrouw model. Behalve de beproefde kenmerken als de fuseebesturing, de motorkap die open kan en de SIKU-koppelingen, is dit model uitgerust met twee zwaailichten op het dak. De cabine is rondom voorzien van glas en afneembaar. De voorruit loopt, net als bij het origineel, ver door in het dak. Velgen en luchtbanden met landbouwprofiel getrouw naar het origineel maken het beeld van dit hoogwaardige model compleet.

Siku maakt speelgoedmodellen van voertuigen. Deze zijn gemaakt van metaal en hebben kunststof delen. Ze zijn zeer natuurgetrouw op schaal gemaakt. Fendt 724 Vario nummer 3285.
Siku Tractor Fendt 724 Vario
Meer informatie
Art.nr. 319-3285
EAN Code 4006874032853
Materiaalsoort Combi
Lengte verpakking 23 cm
Breedte verpakking 11 cm
Hoogte verpakking 14 cm
Leeftijd 2 - 4 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 3 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep Jongens