Siku 1886 Kraan Liebherr Verrijdbaar

24,99
Bel & Bestel - Product Banner

Bouw makkelijk en snel met de verrijdbare Liebherr kraan van SIKU


Deze verrijdbare Liebherrkraan zal handig zijn bij al je bouwprojecten op de bouwplaats, maar ook in de stad! De kraan kan 360º gedraaid worden en in- en uit worden geschoven. De haak maak je eenvoudig vast en dan kun je ermee tillen. Er zitten vier uitschuifbare steunen aan, zodat de kraan heel stevig staat als je aan het werk bent. Als je klaar bent, klap je de kraan eenvoudigweg plat neer en schuif je de steunen weer in. Nu kun je de kraan verrijden naar zijn volgende project!
Dit prachtmodel is een mooie toevoeging aan je SIKU collectie. 

Een highlight in de 1:87 bouwterreinmodellen is de nieuwe mobiele kraan van het merk Liebherr. Het bijna uitsluitend van metaal gemaakte model rijdt op een 7-assig chassis met rubberbanden. De cabine kan 360° worden rondgedraaid. De kraanarm kan eenvoudig telescopisch worden in- en uitgeschoven. De vier steunen zijn van metaal en worden indien nodig uitgeschoven.
SIKU 1886. Schaal 1:87. Afm. 255x97x66mm.
SIKU maakt speelgoedmodellen van voertuigen. Deze zijn gemaakt van metaal en hebben kunststof delen. Ze zijn zeer natuurgetrouw op schaal gemaakt. Verrijdbare kraan Liebherr nummer 1886.

De verrijdbare Liebherr kraan van SIKU is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.
Meer informatie Meer weergeven

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder