Schrijfwaren

Producten 1-36 van 62

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 62

Pagina
Filter

Schrijfwaren

Bij Top1Toys vind je een breed assortiment aan verschillende schrijfwaren. Je vindt op deze pagina meer dan 80 verschillende soorten producten, waarmee er dus voldoende keuze is. Van het ouderwetse potlood, tot een glitter pen of marker. Maar ook vind je hier opbergartikelen voor de schrijfwaren en bijvoorbeeld notitieboekjes. Je kunt het allemaal terugvinden in onze webshop. Bekijk de gehele collectie op deze huidige pagina.

Schrijfwaren blijven onmisbaar. Jouw kind heeft op school pennen, potloden en markers nodig. Ook jijzelf hebt nog altijd schrijfwaren nodig in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij het schrijven van een brief, kaartje, boodschappenlijstje enzovoorts. Bij Top1Toys vind je ook speciale ergonomische vulpennen, waarmee jouw kind eenvoudig kan leren schrijven.

Gelpen

Een van de populairste artikelen binnen ons assortiment is de gelpen. Vele zullen deze kleurrijke pennen nog wel kennen van vroeger. De pennen worden verkocht in allerlei verschillende vrolijke kleuren, waardoor jouw kind creatief teksten kan schrijven en de mooiste tekeningen kan maken. De inkt is gemaakt van een iets dikkere gelstructuur, waardoor het dus een gelpen wordt genoemd. Voor welke gelpen kies jij? Een rustige of felle kleur, met of zonder glitters of kies je toch voor een van de pakketten?

Glitter markers

Bij Top1Toys vind je de allercoolste glitter markers. Zo wordt bijvoorbeeld begrijpend lezen in een keer heel leuk om te oefenen. De glitter markers worden verkocht per 4 stuks in verschillende kleuren. Maar ook zijn glitter markers heel handig voor bijvoorbeeld het maken van een opstel. Als hij of zij informatie op zoekt kunnen de markers helpen bij het selecteren van de belangrijkste punten, om dit vervolgens heel eenvoudig in het opstel te kunnen zetten.

Puntenslijper

Naast de eerder genoemde schrijfwaren vind je bij Top1Toys ook de puntenslijper voor het vertrouwde potlood. Dit welbekende product is uitgevonden in 1794 door een fransman. Het grootste voordeel van het gebruik van een potlood is natuurlijk dat je een schrijffout heel eenvoudig uit kunt gummen en aan kunt passen. Dit maakt het potlood het ideale schrijfwaren voor klad teksten voor bijvoorbeeld een opstel, schetsen, notitie of belangrijke teksten die geen fouten mogen bevatten. Let er wel op dat je de tekst hierna overschrijft met een pen, zodat deze niet zo snel zal vervagen. Zorg ook dat je altijd de potloodslijper bij de hand hebt zodat jouw potlood punt mooi scherp blijft.

Schrijfwaar kopen

Je kunt verschillende soorten schrijfwaar kopen bij Top1Toys. Je vindt hier alles wat jouw kind nodig heeft op school. Van bijvoorbeeld pennen tot potloden, markers en etuis. Met de producten op onze website weet jij dus zeker dat jouw zoon of dochter goed voorbereid naar school kan gaan.

Wanneer jij de perfecte schrijfwaren hebt gevonden kun je deze toevoegen aan jouw winkelmandje. Vervolgens zijn er verschillende mogelijkheden om af te rekenen. Denk bijvoorbeeld aan iDEAL, Mastercard en Visa. Voor alle betalingsmogelijkheden klik hier. Voor vragen over de retourmogelijkheden en levering kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan via het volgende e-mailadres: klantenservice@top1toys.nl.