Schoolborden

9 producten

Filter

9 producten

Filter

Schoolbord kind

Een schoolbord voor jouw kind is de ideale manier om hem of haar kennis te laten maken met de basisschool. Ze kunnen bijvoorbeeld alvast oefenen met het schrijven op het bord. Ook is een schoolbord voor jouw kind natuurlijk erg leuk om op te tekenen. Toch niet helemaal blij met de tekening of wil hij of zij een nieuwe maken, dan kan het schoolbord van jouw kind eenvoudig worden schoongemaakt, door het krijt simpelweg van het bord te vegen.

Krijtbord speelgoed

Een krijtbord is ideaal speelgoed. Je kunt er bijvoorbeeld ook een spel mee spelen zoals Pictionary, waarbij de een iets tekent op het bord en de ander moet raden wat het is. Maar jouw kind kan zich ook prima alleen vermaken, door de mooiste tekeningen te maken. Of wat dacht je van bijvoorbeeld galgje. Dit is een perfect spel om te spelen op het krijtbord. Daarnaast staat een schoolbord voor kinderen niet gek, maakt geen herrie en neemt ook weinig plek in doordat deze eenvoudig kan worden ingeklapt. Bekijk alle andere producten en schoolborden hier op deze pagina.

Duurzaam speelgoed

Een krijtbord voor kinderen is ook erg duurzaam. Doordat het bord gemaakt is van hout, gaat het erg lang mee. Het krijtbord van jouw kind kan hierdoor eventueel worden doorgegeven en hoeft dus niet weggegooid te worden. Dit is dan weer beter voor het milieu.

Krijtjes en magneetjes

Natuurlijk heb je bij het schoolbord voor jouw kind ook krijtjes nodig. Ook deze vind je op deze pagina. Naast de krijtjes en borden verkopen wij ook magneetjes. Deze zijn leuk om op het bord te plakken. De magneetjes met cijfers en letters kunnen jouw kind ook helpen bij het oefenen met het schrijven hiervan. Dit gaat natuurlijk een stuk makkelijker wanneer hij of zij deze na kan tekenen. Maar ook kan jouw kind woorden maken met de magneetjes zelf, waardoor hij of zij oefent met spelling. Zo kan een relatief eenvoudig schoolbord voor jouw kind toch veel mogelijkheden bieden.

Schoolbord kind kopen

Wil jij een schoolbord voor jouw kind kopen? Dan kan je kiezen uit het schoolbord zonder of met whiteboard. Het whiteboard werkt in principe hetzelfde als het schoolbord voor jouw kind, maar dan met stiften in plaats van krijt. Wij hebben ook een schoolbord 2 in 1. Deze beschikt over zowel een krijtbord als over een whitebord. Daarnaast bevat dit 2 in 1 bord ook een klok en telraam, wat jouw kind helpt bij het leren kloklezen en tellen. Hierdoor is het schoolbord voor jouw kind niet alleen erg leuk en creatief, maar ook nog eens super leerzaam. Dit is dan ook ons meest verkochte bord. De krijtjes en de wisser worden niet meegeleverd met het bord. Deze moet je dus zelf erbij kopen. Naast de staande borden verkopen wij ook een kleiner los krijtbord, het Krijtbord Lei Maped, welk ideaal is om te gebruiken bij bijvoorbeeld een quiz of om een dictee te oefenen.