Schoolbekers en broodtrommels

Producten 73-73 van 73

Pagina
Filter

Producten 73-73 van 73

Pagina
Filter

Schoolbekers zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Top1Toys vind je bekers met pop-up dop, draaidop, met print, zonder print noem maar op. Het brede assortiment schoolbekers biedt voldoende keuze voor iedereen. Hierdoor kan jouw kind drinken meenemen naar school in een beker met daarop zijn of haar favoriete dier, superheld of lievelingskleur. Er zijn bijvoorbeeld schoolbekers met paarden, spiderman of Frozen. Zo wordt de pauze pas echt feest!

Voldoende drinken is erg belangrijk. Door genoeg te drinken kan jouw kind zich beter concentreren en beter nieuwe informatie opslaan. Coole schoolbekers dragen hier zeker aan bij want zo wordt drinken een stuk leuker.

Mepal drinkbeker

Met de Mepal drinkbeker weet jij zeker dat deze niet lekt. Dit merk staat bekend om de perfect sluitende draaidoppen. Dit is dankzij de speciale sluiting die de bekers hermetisch afsluit. Met deze schoolbeker hoef je ook niet snel bang te zijn dat deze kapot zal gaan, want ze kunnen wel wat hebben. Bovendien zijn de schoolbekers van Mepal gemaakt van BPA-vrij materiaal.

Leuke schoolbekers

Naast de meest praktische en kwalitatieve schoolbekers biedt Top1Toys ook de meest leuke schoolbekers aan. Wij zetten de populairste hier voor jou op een rij. Op de eerste plaats staat de Mepal schoolbeker jungle. Deze schoolbeker is eenvoudig te herkennen in de klas door het vrolijke design en opvallende kleur. Daarna staat op nummer twee de Mepal Drinkfles Pop-Up Spider-Man. Door de handige dop is knoeien verleden tijd en heel veel stoerder dan spider man wordt het natuurlijk niet! Op de derde plaats staat de Mepal Drinkfles Pop-Up Blauw. Ook deze is erg handig en geschikt voor diegene die geen fan zijn van allemaal figuren op de bekers.

Brooddoos

Bij zo’n mooie drinkbeker hoort natuurlijk ook een coole brooddoos. Deze zijn binnen ons assortiment goed te combineren met de schoolbekers, maar ook apart verkrijgbaar. De broodtrommels zijn groot genoeg voor voldoende boterhammen en sluiten goed af. Ook deze bieden wij aan in verschillende kleuren en met diverse prints. Hiernaast bevat ons assortiment ook brooddoos sets. Deze bevatten en brooddoos, kleiner snack doosje en eventueel een extra fruit bakje. Hierdoor kan niets geplet worden in de tas en blijft al het eten vers tot aan de lunch.

Mepal broodtrommel

Net als de schoolbekers van Mepal sluit ook de Mepal broodtrommel goed af. Zo blijft het brood vers en de schooltas schoon. De Mepal broodtrommel is vaatwasserbestendig en erg stevig. Deze broodtrommel beschikt ook over uitneembare bakjes, die ervoor zorgen dat de trommel ingedeeld wordt in diverse hokjes. Hierdoor kan je bijvoorbeeld brood en wat sla meegeven zonder dat dit door elkaar komt te liggen in de trommel.

Schoolbekers kopen

Jij koopt de meest kwalitatieve schoolbekers van de beste merken bij Top1Toys. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt. Bekijk ons volledige assortiment schoolbekers en bestel jouw favoriet. Dit doe je heel eenvoudig door het product toe te voegen aan jouw winkelmand en door te gaan naar de betalingspagina. Nadat jouw bestelling is voltooid, versturen wij deze zo snel mogelijk. Bij Top1Toys kan jij namelijk altijd rekenen op een snelle levering en uitstekende service!