Schleich 72157 Eerste stapjes op de westernranch

Bespaar 33%
19,98 Adviesprijs 29,99

Het schattige quarter horse-veulen zet zijn eerste stapjes op de westernranch. Het kleine dier is dolblij dat Hannah het voor het eerst heeft meegenomen naar de western-paardrijles. Gewikkeld in een warm veulendeken kijkt de nieuwkomer gespannen toe hoe Hannah en haar paard het parcours met vlag en wimpel afleggen. De quarter horse-hengst draait razendsnel rond de kleurrijke vaten en overwint lastige hindernissen. Oefening baart kunst: na een paar rondjes is het de beurt aan het veulentje om vrolijk in slalom te draven en vliegensvlug over de stangen te springen.

Inhoud: 1x meisje, 1x quarter horse-hengst, 1x quarter horse-veulen, 1x muis, 1x veulendeken, 2x vat, 2x hindernisstang, 4x hindernisboomstam, 1x westernzadel en hoofdstel.

Schleich 72157 Eerste stapjes op de westernranch is een speelset in de Horse Club themawereld, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Meer informatie Meer weergeven
Is de Schleich 72157 Eerste stapjes op de westernranch bruikbaar in de buitenlucht?

Ja, Schleich 72157 Eerste stapjes op de westernranch is buiten bruikbaar. Het is een speelset waarmee kinderen kunnen spelen en avonturen beleven in de buitenlucht.

trustpilot-product.phtml