Schleich

Schleich speelgoefdfiguren

Schleich is een van de grootste speelgoedfabrikanten van Duitsland en produceert gedetailleerde, authentieke, handgeschilderde dierenfiguren. Schleich inspireert kinderen om op een speelse manier over de natuur te leren.

Filter
Van laag naar hoog sorteren
Filter
Van laag naar hoog sorteren

Schleich produceert gedetailleerde, authentieke, handgeschilderde dierenfiguren. Schleich creëert ook omgevingen om met deze figuren te spelen en biedt kinderen een haptische ervaring, waarmee ze geïnspireerd worden om op een speelse manier over de natuur te leren. Door middel van rollenspel worden de creativiteit en het sociale gedrag gestimuleerd.

Schleich is opgericht in 1935 en is een van de grootste speelgoedfabrikanten van Duitsland. Het bedrijf is een internationaal toonaangevende leverancier van speelgoedfiguren. De speelgoedfiguren worden in meer dan 50 landen verkocht en zijn terug te vinden in kinderkamers overal ter wereld. Elk nieuw figuur wordt samen met experts ontwikkelt en wordt met liefde voor detail gefabriceerd. De figuren worden nog steeds met de hand beschilderd.

Schleich controleert het design, het materiaal en de veiligheid van de speelgoedfiguren met de grootste zorgzaamheid.
Educatieve aspecten vindt Schleich belangrijker dan potentiële winst.

Nog geen idee?

Gebruik onze cadeauvinder