Verkleden

Producten 1-36 van 65

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 65

Pagina
Filter

Op zoek naar verkleedkleding voor een kind? In het ruime assortiment van Top1Toys vind je van allerlei leuke outfits. Van een mooie regenboog jurk van K3 tot een volledig Pokemon Pikachu pak. Of jouw kind nu een verkleedfeestje heeft, of gewoon graag in de huid van iemand anders kruipt: voor elke gelegenheid is er wel leuke verkleedkleding voor een kind te vinden. Ontdek snel het leuke aanbod van Top1Toys en wie weet rent er binnenkort wel een brandweerkind door huis of word je door een verpleegkundige verzorgd. Verkleedkleding voor een kind maakt het spelen zoveel leuker!

Leuke attributen bij verkleedkleding kind beroep

Misschien weet jouw kind al precies wat hij of zij later wil worden. Kijk bijvoorbeeld naar de verkleedkleding voor een kind als brandweer. Zo verkopen we bij Top1Toys een gehele brandweeroutfit met een zwarte broek, bedrukt shirt en een coole brandweerhelm. Ook verkopen we attributen zoals een walkietalkie, koevoet, bijl, brandblusser en badge. Je weet natuurlijk nooit wat je nodig hebt in geval van nood. Of zingt jouw dreumes de sterren van de hemel met het donkerblauwe K3-regenboogjurkje? Als hij of zij alle liedjes en dansjes al kent, dan maakt deze outfit het optreden helemaal compleet. Met de leuke verkleedkleding van beroepen voor een kind, maak je het spelen alleen maar echter!

Voordelen verkleedkleding kind

Dat kinderen heerlijk in hun eigen fantasiewereld verdwijnen met verkleedkleding voor een kind, is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling. Een sterke fantasie betekent namelijk vaak ook veel creativiteit en inbeeldingsvermogen. Misschien weet je het zelf nog wel van vroeger, dat verkleedkleding het nadoen van beroepen of mensen zoveel echter maakte. En als jouw kind bijvoorbeeld iemand van tv nadoet, betekent dat vaak dat hij of zij goed heeft opgelet en de informatie op de juiste manier heeft verwerkt. Ook leren kinderen door rollenspel en zich te verkleden om beter samen te spelen en daarmee hun sociale interactie te oefenen. De verkleedkleding voor een kind maakt het nadoen nog zoveel leuker!

Verkleedkleding kind kopen bij Top1Toys

Is jouw kind er helemaal klaar voor om al zijn of haar fantasie kwijt te kunnen in een andere rol? Dat kan nu met de allerleukste verkleedkleding voor een kind van Top1Toys. Wij snappen dat jouw dreumes staat te springen om die mooie prinsessenjurk of die stoere politiespeelset, dus bij ons ben je verzekerd van een snelle bezorging. Als je vandaag nog voor 16:00 uur bestelt, kun je het de volgende werkdag al in huis verwachten. Winkelen in onze webshop is heel eenvoudig! Scrol rustig door al je favoriete producten en plaats het makkelijk in je winkelmandje. Als je een bestelling plaatst van minstens € 19,99 aan producten, dan zijn de verzendkosten gratis. Vragen over onze producten? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Is jouw kind gek op het nadoen van beroepen? Neem dan eens een kijkje op onze rollenspel pagina. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!