Servies

9 producten

Filter

9 producten

Filter

Als jouw kind graag theefeestjes geeft, dan is het kinderservies speelgoed van Top1Toys het product dat je zoekt! De kleurrijke theepot maakt dit extra fleurig en gezellig! Als ouder ben je misschien bang om een echte theepot te gebruiken, al helemaal als je kleintje nog heel jong is. Dat snappen we helemaal bij Top1Toys, daarom is het kinderservies speelgoed de ideale oplossing. Ook leuk om er samen een high tea van te maken, met kleine hapjes. Je kunt ook het leuke speelgoed eten kopen, dat mooi past bij het kinderservies speelgoed. Enorm veel opties met de leuke producten van Top1Toys, dus neem vooral een kijkje in ons assortiment en bestel vandaag nog!

Soorten kinderservies speelgoed

Bij Top1Toys heb je keuze uit allerlei leuke soorten kinderservies speelgoed. Zo hebben we een 24-delige box met zowel servies als speelgoed cupcakes. Hiermee kan je kind een gezellig theekransje geven met vriendjes, vriendinnetjes, familie of poppen en knuffels! Eén groot feestje! En het leuke is dat dit kinderservies speelgoed al geschikt is voor kinderen vanaf achttien maanden. Het theeservies van Little Dutch is ook ontzettend schattig om in de kamer te hebben staan. Wil jouw kind graag zelf de hapjes maken voor bij het theefeestje? Dat kan met de leuke mixerset van Top1Toys. Hiermee kan jouw dreumes de mooiste taartjes bakken en serveren aan zijn of haar hongerige gasten. Met het kinderservies speelgoed is het altijd gezellig!

Bijpassende producten bij kinderservies speelgoed

Als jouw kind gek is op het kinderservies speelgoed, dan is hij of zij misschien ook wel gek op koken! Gelukkig heeft Top1Toys ook super leuk speelgoed waarmee je kind kan doen alsof hij of zij een echte chef is. Zo hebben we een volledige speelkeuken met koelkast, magnetron, oven en opbergruimte. Daarnaast hebben we nog allerlei soorten keukengerei dat heel goed bij het kinderservies speelgoed past. Bijvoorbeeld een taart met taartschep of een espressoset voor de gasten die geen thee willen. Jouw kind kan het theefeestje zo uitgebreid maken als hij of zij maar wil, met de producten van Top1Toys!

Kinderservies speelgoed kopen bij Top1Toys

Hebben we jou en je kind net zo enthousiast weten te maken over het kinderservies speelgoed als wij dat bij Top1Toys zijn? Als je vandaag nog voor 16:00 uur een bestelling plaatst, dan sturen we het pakket de volgende werkdag al naar je op. Wel zo handig als jouw dreumes staat te popelen om een theefeestje te organiseren. Online winkelen bij Top1Toys is heel makkelijk: plaats alle producten in je winkelmand en reken af met jouw gewenste betaalmethode. We verzenden al je favoriete producten gratis naar je op als je bestelling minimaal € 19,99 waard is. Is jouw kind gek op het nadoen van beroepen? Neem dan eens een kijkje op onze rollenspel pagina. Een vraag over het kinderservies speelgoed of een algemene vraag? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!