Keukengerei

16 producten

Filter

16 producten

Filter

Met de keukengerei set van Top1Toys wordt jouw kleine misschien wel de beste sterrenchef van Nederland. En misschien nog wel beter dan Jonnie Boer of Herman den Blijker! Staat jouw kind vaak bij jou in de keuken om te kijken hoe je de groentes snijdt? Of misschien mag hij of zij al wel helpen met het roeren van het koekjesbeslag. Met de leuke keukengerei set kan jouw kind de sterren van de hemel koken. Met de speelgoed mixer of de speelbarbeque kan de dreumes jou helpen met de lekkerste maaltijden. Bekijk ons aanbod en ontdek alle leuke keukengerei speelgoed van Top1Toys.

Soorten keukengerei set

Er zijn ontzettend veel leuke onderdelen die horen bij de keukengerei set. Zo is de speelbarbecue een echte aanwinst als het gaat over bakken en braden en als jouw kind een echte grillmaster wil worden. Beleef zomerse avonturen met deze leuke barbecue. Zo kan je kleine speelgoed kolen in de barbecue leggen en vervolgens met de tang wat vlees en groenten op het rooster plaatsen. Smaakt het eten wat flauw? Strooi er een beetje peper en zout over! Door de wielen is deze keukengerei set ook nog eens makkelijk te verplaatsen. Of heb jij een kleine barista in huis die de lekkerste koffie kan zetten met Mijn Eerste Koffiezetapparaat? Met dit leuke koffiezetapparaat van uitstekende kwaliteit met lichteffecten kan jouw kind net zoals jij koffie zetten!

Keukengerei set helpt bij ontwikkeling

Het spelen met een keukengerei set is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van jouw kind. Het stimuleert namelijk de fantasie en ze zullen jouw gedrag proberen te kopiëren. Dit zorgt ervoor dat ze leren nauwkeurig te observeren en die informatie verwerken. Ook oefenen ze gelijk al op jonge leeftijd taken die ze, als ze volwassen zijn, ook kunnen gebruiken. Als je meerdere kinderen hebt, is het spelen met een keukengerei set ook een leuke manier om samen te leren spelen. Zo kunnen ze samen eten koken of restaurantje spelen. Spelen én leren: de ideale combinatie voor jouw dreumes!

Keukengerei set kopen bij Top1Toys

Staat jouw kind te popelen om alles te proberen van de keukengerei set van Top1Toys? Dat begrijpen we natuurlijk helemaal, dus als je vandaag nog voor 16:00 uur bestelt kan je dreumes de volgende werkdag al de lekkerste gerechten maken. Online bij Top1Toys winkelen is heel eenvoudig. Scrol door je favoriete producten en voeg ze toe aan je winkelmand. Vervolgens kun je afrekenen met jouw gewenste betaalmethode of maak gebruik van de Top1Toys Cadeaukaart. Mocht je een bestelling plaatsen die € 19,99 of meer waard is, dan zijn de verzendkosten gratis. Is jouw kind gek op het nadoen van beroepen? Neem dan eens een kijkje op onze rollenspel pagina. Een vraag over de keukengerei set of een algemene vraag? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!