Kapkop

6 producten

Filter

6 producten

Filter

Vindt jouw kind het ook zo leuk om te spelen met een make up pop om de mooiste make up creaties en de meest fantastische kapsels te maken? De dreumes kan nu zijn of haar kunsten oefenen op de leukste make up pop van Top1Toys. We hebben zelfs meerdere poppen in ons assortiment. Dus mocht jij een kleine kapper of make up artiest in huis hebben, dan is dit je kans om hem of haar helemaal blij te maken. Bekijk nu snel welke leuke make up pop geschikt is voor de geweldige kunsten van jouw kind.

Voordelen make up pop

Als een kind gaat spelen met een make up pop, dan is dat niet alleen heel leuk, maar heeft ook nog eens een aantal voordelen voor de ontwikkeling van jouw kind. Zo stimuleert het onder andere motorische vaardigheden. Als ze bezig zijn met een klein kwastje om de oogschaduw heel precies op het ooglid aan te brengen, dan oefenen ze hun fijne motoriek. Of als jouw kind wat ouder is en misschien kan oefenen met vlechten, dan is dat ook nog eens goed om het geduld te testen. Uiteraard wordt ook de fantasie van je kind aan het werk gezet en kan hij of zij alle creativiteit loslaten op deze make up pop. Dus het is niet alleen leuk, maar ook leerzaam!

Soorten make up pop

Al onze geweldige make up poppen zijn een aanwinst voor jouw kleine kapper of make up artiest! Bijvoorbeeld de Kapkop Princess Coralie. Het haar is wasbaar, kambaar en kan mooi worden gemaakt met bijgevoegde accessoires zoals clipjes, schuifjes of pinnetjes. Het gezicht van de make up pop is op te maken met make up, die uiteraard veilig is voor de kinderhuid. Denk aan lipgloss, oogschaduw, rouge en make upkwastjes. We hebben ook een make up pop die wat meer gericht is op haar. Hier zitten bijvoorbeeld een speelgoed haardroger, borstel en krultang bij. De leuke haaraccessoires kan jouw kind natuurlijk ook zelf in doen!

Make up pop kopen bij Top1Toys

Als het jouw kinds droom is om kapper of make up artiest te worden, dan kan hij of zij oefenen op een super leuke make up pop van Top1Toys. Van oogschaduw tot een krultang: alle benodigdheden zijn aanwezig om het werk zo echt mogelijk te laten lijken! Ook leuk als kinderen samen kappertje willen doen. Bestel de make up pop vandaag nog voor 16:00 uur en je kunt hem de volgende werkdag al thuis verwachten. Wel zo handig als jouw dreumes erom staat te springen of als je het binnenkort als cadeau wilt geven. We sturen al je favoriete producten gratis naar je op, als je bestelling minstens € 19,99 waard is. Is jouw kind gek op het nadoen van beroepen? Neem dan eens een kijkje op onze rollenspel pagina. Een vraag over de make up pop of een algemene vraag? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!