Doktersset

6 producten

Filter

6 producten

Filter

Met een leuke doktersset uit het assortiment van Top1Toys maak je jouw kleintje die gek is op mensen verzorgen vast ontzettend blij! Jouw kind kan bijna dezelfde spullen gebruiken als een echte dokter, maar dan kindvriendelijk natuurlijk. Hij of zij kan bijvoorbeeld aan de slag met een stethoscoop of een grote nepspuit. Is jouw kind een echte dierenvriend? Bij Top1Toys kun je meerdere varianten vinden van de doktersset die speciaal voor dieren is: een dierenartskoffer! Misschien vult jouw kind met al zijn of haar knuffels wel een heel dierenziekenhuis. Neem snel een kijkje en ontdek welke doktersset het allerleukste is!

Doktersset dierenarts

Wil jouw kind liever een hond of kat verzorgen? Dat kan met onze leuke doktersset voor dieren! Met onze dierenartskoffers kan je kind bijvoorbeeld de hartslag van het knuffelhondje meten met de stethoscoop of de temperatuur opmeten met de thermometer. Is er een wondje dat moet worden geholpen? Met een speelgoedtang en een watje kun je het wondje voorzichtig deppen en een spuitje geven om hem te vaccineren. Heeft het knuffelkatje een splinter in haar poot? Die kan jouw kleine specialist eruit halen met een pincet. Borstel als laatst de vacht van de diertjes weer lekker glad en zacht. Met onze leuke doktersset voor dieren kan jouw kind de beste dierenarts ooit worden!

Kinder doktersset

Wil jouw kind later dokter worden? Dan kun je met de kinder doktersset niet vroeg genoeg beginnen! Met onze geweldige dokterskoffers heeft je kind alles in huis om zijn of haar patiëntjes beter te maken. Bekijk bijvoorbeeld de doktersset voor een kind van Little Dutch. Daarin zit alles wat jouw kleine nodig heeft om op een echte dokter te lijken! Met die 13-delige set kun je iemands bloeddruk meten, een pleister plakken en zelfs een helend zalfje opdoen. Er zit een schattig verpleeghoedje bij, om de outfit van je kind helemaal af te maken. Deze geweldige set is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

Doktersset kopen bij Top1Toys

Is jouw kind net zo enthousiast over de doktersset als wij bij Top1Toys? Bestel het vandaag nog voor 16:00 uur en je kunt jouw kleine de volgende werkdag al gelukkig maken. Een doktersset of andere producten kopen bij Top1Toys is heel makkelijk. Plaats alle producten eenvoudig in je winkelmand en reken af met de gewenste betaalmethode. We sturen al je favoriete producten gratis naar je op als je bestelling minimaal € 19,99 waard is. Is jouw kind gek op het nadoen van beroepen? Neem dan eens een kijkje op onze rollenspel pagina. Een vraag over de doktersset of een algemene vraag? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!