Radiografisch bestuurbare monstertruck met licht en geluid en rook

Bespaar 43%
17,00 Adviesprijs 29,99
Ontdek de ultieme radiografisch bestuurbare actie met onze Monstertruck met Licht, Geluid en Rook! Deze coole op afstand bestuurbare monstertruck met een stoere neushoorn print zal het hart van elk kind sneller laten kloppen.

Met licht- en geluidseffecten zorgt de monstertruck voor een spannende en realistische speelervaring. En dat is nog niet alles! Tijdens het rijden komt er rook (stoom) uit de uitlaat, wat de beleving nog avontuurlijker maakt.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, biedt deze radiografisch bestuurbare monstertruck eindeloos speelplezier en laat het de verbeelding van jonge coureurs op hol slaan.

Laat de monstertruck door de kamer scheuren, over hindernissen springen en stoere stunts uitvoeren. Met de afstandsbediening in handen kunnen kinderen hun eigen monstertruck avonturen beleven.

Breng deze sensationele monstertruck in huis en zie hoe het licht, geluid en rook elke speelsessie naar een hoger niveau tillen! Geschikt voor alle avontuurlijke kinderen vanaf 6 jaar die dol zijn op actie en snelheid.

Let op! Het kabeltje om de batterij van de Monstertruck mee op te laden zit onder het karton waar de auto aan is bevestigd in zijn verpakking. 
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml