Raamstickers Emoij Assorti

0,99

In verschillende uitvoeringen. Let op: Geen keuze mogelijkheid! Prijs is per stuk
(Bij bestelling van meerdere aantallen, kan het zijn dat je dezelfde uitvoering ontvangt)

Raamstickers Emoji Assortiment - Kleurrijke Pret voor Onderweg en Thuis!

Laat je creativiteit de vrije loop met onze assortiment raamstickers met emoji-thema! Dit pakket bevat 2 vellen met herbruikbare raamstickers die zorgen voor eindeloos plezier. Of je nu onderweg bent en boter-kaas-en-eieren wilt spelen op de autoruiten of gewoon thuis wilt decoreren, deze stickers voegen een vrolijke noot toe aan elke omgeving.

Wat maakt onze raamstickers zo bijzonder:

- Herbruikbaar en veelzijdig: Plak ze, verwijder ze, en plak ze opnieuw! Onze stickers zijn herbruikbaar, zodat je keer op keer kunt genieten van verschillende emoji-avonturen.
- Leuk voor onderweg: Maak lange autoritten leuker en interactiever door raamspellen te spelen met deze kleurrijke stickers. Boter-kaas-en-eieren, wie wint?
- Emoji-avonturen: Ontdek de wereld van emoji's met verschillende beschikbare versies. Helaas is het van tevoren niet te bepalen welke versie je ontvangt, wat zorgt voor een leuke verrassingselement.
- Geschikt voor jonge creatievelingen: Deze stickers zijn veilig en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, waardoor ze perfect zijn voor kleine kunstenaars in de dop.

Voeg een vleugje emotie en speelplezier toe aan je omgeving met onze Raamstickers Emoji Assortiment. Of je nu onderweg bent of gewoon thuis bent, deze stickers zijn een geweldige manier om kinderen bezig te houden en creativiteit te stimuleren. Bestel vandaag nog en ontdek welke emoji's jouw wereld zullen opvrolijken! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml