Vloerpuzzels

Vloerpuzzels zijn groot puzzelplezier voor kleine mensen. Vloerpuzzels hebben vaak een extra groot formaat waardoor ze het beste op de vloer kunnen worden gelegd. Sommige vloerpuzzels worden gemaakt van foam waardoor ze ook prima te gebruiken zijn als vloermat.

4 producten

Filter

4 producten

Filter

Een vloerpuzzel zorgt voor groot puzzelplezier bij die kleine dreumes van jou. Een vloerpuzzel heeft namelijk vaak een extra groot formaat waardoor ze het beste op de vloer kunnen worden gelegd. Top1Toys heeft ook een puzzel van foam, zodat ook de allerkleinsten lekker kunnen puzzelen. Maar het puzzelen kan een leuke en uitdagende activiteit zijn voor mensen van alle leeftijden. Het vereist concentratie en geduld, maar als de puzzel dan eenmaal af is: dan voelt dat ontzettend goed! Ook is puzzelen enorm goed voor de algemene ontwikkeling van jouw kleine dreumes. Allemaal goede redenen om gelijk zo’n leuke vloerpuzzel aan te schaffen bij Top1Toys!

Varianten van een vloerpuzzel

Omdat Top1Toys de leukste speelgoedwinkel voor iedereen wil zijn, bieden we voor alle leeftijden een leuke puzzel aan. Een geschikte vloerpuzzel voor 2 jaar of een vloerpuzzel voor 3 jaar is die van Paw Patrol. Met 35 stukken kan jouw dreumes Ryder en zijn vriendjes Chase, Marshall, Rocky, Zuma en Sky aan elkaar puzzelen. Of is jouw kleine gek op een dinosaurus? We hebben een super leuke puzzel van 70x100 centimeter. Deze grote vloerpuzzel heeft een kleurrijke opdruk met vrolijke dinosaurussen.

Zo speel je met foampuzzels

Voordat je kleine dreumes kan beginnen met een foampuzzel, is het misschien handig om alle stukjes uit te spreiden over een ruime, platte oppervlakte zoals de vloer, maar een tafel kan natuurlijk ook. Verder is het handig om te beginnen met het leggen van de rand van de foampuzzel, omdat deze vaak het meest herkenbare deel van de afbeelding is. Zodra de kleine een aantal stukjes heeft gevonden die bij elkaar passen, kan jouw kind beginnen met het leggen van de puzzel. Een tip: probeer te zoeken naar stukjes met bijzonderheden die op elkaar aansluiten, zoals afbeeldingen van dieren of bomen die naast elkaar staan. Op deze manier wordt een vloerpuzzel leggen één groot feest!

Vloerpuzzel kopen bij Top1Toys

Heeft jouw kind al zijn of haar favoriete vloerpuzzel uitgekozen? Het assortiment van Top1Toys is natuurlijk ook zo leuk, keuze genoeg! En bij ons heb je ook nog eens vele voordelen als het gaat om online bestellen. Als je bijvoorbeeld nog voor 16:00 uur een bestelling plaatst, gaan wij ons uiterste best doen je favoriete speelgoed de volgende werkdag al te bezorgen. Deze snelle levering is ook erg handig als je nog een cadeau nodig hebt, voor bijvoorbeeld een vriend of vriendinnetje van jouw kind. Als de producten in je winkelmand een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan verzenden wij het gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!