Vloerpuzzels

3 producten

Filter

3 producten

Filter

Vloerpuzzels zijn een groot puzzelplezier voor kleine mensen. Vloerpuzzels hebben vaak een extra groot formaat waardoor ze het beste op de vloer kunnen worden gelegd. Sommige vloerpuzzels worden gemaakt van foam waardoor ze ook prima te gebruiken zijn als vloermat. Dat is functioneel en handig, en ziet er bovendien leuk uit! De puzzelstukken zijn bovendien erg groot waardoor je kind ze niet in de mond kan doen. De vloerpuzzel 3 jaar zijn geschikt voor de kleinsten vanaf 3 jaar en beleven zij veel speelplezier. Van vloerpuzzels tot foam puzzels, voor de allerkleinsten hebben wij bij Top1Toys wat leuks! Hieronder vind je het gehele assortiment aan de leukste puzzels. Bekijk ook onze andere puzzels; legpuzzes, 3D puzzels, XXL puzzels
of een van onze andere mogelijkheden.

Vloerpuzzels voor de allerkleinsten

De vloerpuzzel is met name geschikt voor kleine kinderen. Met de puzzel maak je eigen avonturen met de snelweg of spoorweg. Je kan met deze puzzel een weg maken van maar liefst 6 meter lang! Houd je toch meer van treinen? Dan beleef jij met deze puzzel uren speelplezier! De vloerpuzzel Snelweg/Spoorweg is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Als je klaar bent met de puzzel, kun je de spoorlijn weer makkelijk uit elkaar halen en in de doos stoppen. Ook over de verpakkingsdoos van de puzzel is goed nagedacht. Met het handvat neem je deze vloerpuzzel overal makkelijk mee naartoe!

Vloerpuzzel foam

Neem bijvoorbeeld vloerpuzzel foam Blaze. Deze puzzel is supergroot en heeft een grootte van maar liefst 90x90cm! Zet deze puzzel foam in elkaar en er komt een mooi actiefoto tevoorschijn van Blaze en zijn vrienden. Door het zachte foam is dit extra geschikt voor kleine kinderen. Als de puzzel eenmaal in elkaar zit, is het weer een grote kubus

Vloerpuzzel PAW Patrol

Ben je de grootste fan van PAW Patrol? Dan is deze puzzel iets voor jou! Met maar liefst 35 stukken leg jij deze grote Paw Patrol puzzel op de grond. Ryder staat samen met al zijn vriendjes Chase, Marshall, Rocky, Zuma en Sky afgebeeld op deze grote puzzel. Als de puzzel helemaal in elkaar zit, is die maar liefst 60 x 40 cm groot! Deze puzzel is al geschikt voor de kleinsten vanaf 3 jaar.

Vloerpuzzel kopen bij Top1Toys

Heb je nog vragen over de puzzels of de levering? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Onze medewerkers zijn iedere werkdag te bereiken vanaf 8:30 uur tot 17:00 uur om al je vragen te beantwoorden. Bestel je de puzzels vandaag voor 16:00 uur, zijn ze morgen al bij je thuis geleverd. En als je bestelt voor meer dan €19,99, dan is de bezorging gratis.