Puzzelmatten

Puzzelmatten zijn een handig hulpmiddel voor puzzelaars. Door de puzzel op de puzzelmat te leggen, kun je hem eenvoudig opbergen als je de tafel nodig hebt voor iets anders. Puzzelmatten houden de puzzel bij elkaar waarna je de mat eenvoudig in elkaar rolt. Is de tafel weer vrij, dan rol je de mat weer uit en kun je weer verder!

5 producten

Filter

5 producten

Filter

Een puzzelmat is een handig hulpmiddel voor kinderen die graag puzzelen, vooral als ze nog vrij jong zijn en misschien puzzelstukjes verliezen. Een puzzelmat biedt een ruim, plat oppervlak waarop kinderen hun puzzelstukjes kunnen leggen en verplaatsen zonder bang te hoeven zijn dat ze van tafel vallen of dat de stukjes over de vloer verspreid raken. Ook houdt een puzzelmat alle stukjes bij elkaar als je de puzzel even wilt verplaatsen of wilt opbergen. En heeft jouw dreumes weer zin om ermee verder te gaan, dan rol je de mat weer gemakkelijk uit en kan die kleine weer verder! Bekijk het assortiment van Top1Toys en ontdek hoe handig zo’n puzzelmat is!

Varianten van de puzzelmat

We hebben verschillende varianten van de puzzelmat in ons assortiment. Zo hebben we er eentje die geschikt is voor 1000 stukjes, maar die kan jouw kleine natuurlijk ook gebruiken voor kleinere puzzels. Liever geen flexibele oprolbare puzzelmat? We hebben ook een plastic standaard, zodat je de puzzel enigszins omhoog kunt kantelen. Kinderen hebben er misschien nog geen last van, maar met een gebogen rug puzzelen is niet ideaal. Ook voor jou als ouder kan dat soms best pijnlijk zijn. Met zo’n standaard kun je dat heel makkelijk oplossen. Ook heel handig: we hebben sorteerbakjes, zodat je nog sneller en georganiseerd kunt puzzelen. En mocht je je puzzel echt heel mooi vinden, dan hebben we ook een puzzellijm waarmee je alle stukjes aan elkaar kunt plakken zodat het net een schilderij lijkt! Misschien kunnen jullie de puzzel dan wel ergens ophangen in jullie woning!

Voordelen puzzelmat

Een oprolbare puzzelmat kan een geweldige en vooral handige toevoeging zijn aan de speelgoedverzameling van jouw kind. Puzzelen verhoogt het concentratie- en probleemoplossend vermogen van een kind. Verder kan puzzelen op een puzzelmat ook helpen om de fijne motoriek van jouw dreumes te ontwikkelen. Als laatste draagt het ook bij aan de algemene cognitieve ontwikkeling. Er zijn puzzelmatten verkrijgbaar in allerlei vormen en maten, dus er is altijd wel een mat te vinden die past bij de puzzelinteresses en het vaardigheidsniveau van jouw kind. Of het nu een eenvoudige vormpuzzel is of een complexe landschapspuzzel, met een puzzelmat kunnen kinderen zich urenlang vermaken terwijl ze hun cognitieve vaardigheden ontwikkelen.

De beste puzzelmat kopen bij Top1Toys

Heb jij een echte puzzelaar in huis en zie jij ook de voordelen in van zo’n handige puzzelmat? Bestel er dan vandaag nog eentje bij Top1Toys en wees voor altijd af van losse stukjes die je kwijtraakt of een onhandige puzzel die in de weg ligt. Bestel je pakketje voor 16:00 uur, dan zorgen wij dat je het de volgende werkdag al in huis hebt. Als de producten in je winkelmand een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan verzenden wij het gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!