Puzzelmatten

Puzzelmatten zijn een handig hulpmiddel voor puzzelaars. Door de puzzel op de puzzelmat te leggen, kun je hem eenvoudig opbergen als je de tafel nodig hebt voor iets anders. Puzzelmatten houden de puzzel bij elkaar waarna je de mat eenvoudig in elkaar rolt. Is de tafel weer vrij, dan rol je de mat weer uit en kun je weer verder!

4 producten

Filter

4 producten

Filter

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

Puzzels

Op zoek naar legpuzzels? 3D puzzels? Of een puzzel van 1000 stukjes? Dan zit je helemaal goed bij Top1Toys! Wij hebben een uitgebreide collectie puzzels voor volwassenen en voor kinderen. Van de bekende merken zoals Ravensburger en Jumbo Jan van Haasteren en populaire figuren zoals Disney Princess, Cars en Paw Patrol.

Kom tot rust met puzzelen

Puzzelen is heel ontspannend en ontwikkelt je fijne motoriek. Het maken van een puzzel is ook verslavend, maar in dit geval is dat een goed ding! Je traint je hersenen door het plaatje te herkennen en de puzzelstukjes op de juiste plek te leggen. Een heerlijke tijdsbesteding!

Onze collectie bestaat uit Ravensburger puzzels met prachtige platen van landschappen, gebouwen en steden. Maar ook voor puzzels met 1000 stukjes hebben we een breed aanbod merken zoals King en Jumbo puzzels met bekende series als Jan van Haasteren en Was Gij… met grappige verhaallijnen. 

Legpuzzels voor iedere leeftijd

Voor kinderen hebben we uitdagende legpuzzels, denkpuzzels en vloerpuzzels voor verschillende leeftijden. Wil je een grote puzzel maken op posterformaat dan zijn de XXL puzzels echt iets voor jou! Of bouw een puzzel in 3D van jouw favoriete Paw Patrol karakter.

En voor welke puzzel ga jij? Lukt het om een keuze te maken uit ons ruime aanbod aan puzzels? Van grote puzzels tot goedkope puzzels, Top1Toys heeft voor iedereen een geschikte puzzel!

Vragen over Puzzels?

Wil je meer informatie over ons aanbod aan puzzels? Onze klantenservice beantwoord graag je vragen. Bel gerust even tijdens kantooruren of stuur een mailtje. We helpen je graag!