Puzzelballen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een Magic Rainbow puzzelbal is een prachtig speelgoed voor kinderen jong en oud, dat zowel leuk is om naar te kijken als om mee te spelen. Deze bijzondere puzzelbal bestaat uit kleine, plastic stukjes die aan elkaar zijn gekoppeld door middel van elastische banden, zodat ze kunnen bewegen en draaien. Wanneer je de puzzelbal vastpakt en ronddraait, lijkt het alsof de kleuren op magische wijze van plaats wisselen en samenvloeien. Lukt het jouw dreumes om alle gaten dezelfde kleur te geven als de ring die om de gaten heen staat?

Puzzelbal is enorm leerzaam

Het leuke aan een Magic Rainbow puzzelbal is dat niet alleen heel leuk is, maar ook nog eens ontzettend leerzaam. Door de bal te bewegen en te draaien, kan jouw kind zijn of haar coördinatie, concentratie en fijne motoriek verbeteren. Maar voor jou als ouder heeft het ook vele voordelen! Het kan namelijk een rustgevende en meditatieve werking hebben, wat weer bijdraagt aan een gevoel van mentale balans en innerlijke rust. Dus niet alleen leuk voor jouw peuter, maar ook voor jou!

Voordelen puzzelbal

Niet alleen een puzzelbal, maar puzzelen in het algemeen kan een leuke activiteit zijn voor kinderen! Hersenkrakers zorgen ervoor dat jouw dreumes beter wordt in concentreren en zijn of haar geheugen traint. Verder kan het ook helpen bij de ontwikkeling van oplossingsgericht denken en de creativiteit. Een handig voordeel van de puzzelbal is dat het ook heel goed kan worden meegenomen ergens naartoe, want er zijn geen losse stukjes. Dat is bijvoorbeeld heel handig in de auto! Of als jouw kind even moet wachten op het eten in het restaurant. Er zijn zoveel plekken waar die kleine even lekker bezig wil zijn met iets anders. Dan is een puzzelbal de ideale oplossing!

Puzzelbal kopen bij Top1Toys

Overtuigd van de vele voordelen van het spelen met een puzzelbal? Koop dan vandaag nog zo’n leuk ding bij Top1Toys! Bestel je voor 16:00 uur, dan kun je het spelletje de volgende werkdag al bij jou thuis verwachten. Deze snelle levering is ook erg handig als je nog een cadeau nodig hebt, voor bijvoorbeeld een vriend of vriendinnetje van jouw kind. Als de producten in je winkelmand een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan verzenden wij het gratis. Vele andere ouders gingen je al voor met het kopen van leuk speelgoed bij onze webshop, of gezellig bij één van onze fysieke winkels in Nederland. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!