Legpuzzels

De ideale tijdverdrijf op een bibberige zondagmiddag waarbij je liever het huis niet verlaat, of om met het gezin samen om tafel te zitten en compleet te maken: de legpuzzel!

Producten 1-36 van 124

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 124

Pagina
Filter

Even nergens aan denken en volledig ontspannen terwijl je probeert het plaatje compleet te maken. Bij Top1Toys snappen wij maar al te goed bent dat je na het afronden van een legpuzzel, direct op zoek gaat naar een volgende. Bij ons ben je dan ook zeker aan het goede adres voor puzzels in alle soorten en maten. Voor jong en oud, variërende merken en verschillende groottes. Snuffel vooral even door de puzzel soorten en wellicht zit jij aankomend weekend met een splinternieuwe legpuzzel voor je neus!

Legpuzzels voor jong en oud

Als je op onze website tussen de legpuzzels aan het rondkijken bent, stuit je al snel op de filteropties aan de linkerzijde. Zo kan je hier bijvoorbeeld filteren op de leeftijdscategorie en daarbij valt natuurlijk meteen op dat er voor iedere leeftijd iets te willen is. Top1Toys heeft legpuzzels voor de allerjongste onder ons, denk hierbij aan de kleintjes tussen de 12 en 24 maanden. Vanaf twee jaar tot aan twaalf, zijn de legpuzzels verdeeld in 6 leeftijdscategorieën. De laatste categorie is vanaf 12 jaar oud!

Welke merken en soorten legpuzzels zijn er?

Bij Top1Toys houdt het niet bij op bij legpuzzels van Ravensburger of Van Haasteren, ons assortiment strekt verder dan dat! Voor legpuzzels van merken als Spinmaster; Studio 100 en Trefl kun je ook erg goed bij ons shoppen. Wij hebben zelfs de originele legpuzzel van Enzo Knol, dus als een echte fan moet je zeker bij ons zijn. Voor legpuzzel 1000 stukjes en legpuzzel 500 stukjes kan je ook zeker bij ons terecht.

Breinbrekers en hersenkrakers

Als je genoeg hebt van de klassieke puzzel, is het een aanrader om een wasgij puzzel aan te schaffen. De puzzel is een goede hersenkraker door dat het plaatje dat gepuzzeld moet worden niet op de doos geprojecteerd wordt.

Thema’s voor iedereen!

Binnen ons uitgebreide assortiment aan puzzels is het goed voor te stellen dat je je hoofd verliest in waar je nou eigenlijk ook alweer naar op zoek was. Gelukkig heeft Top1Toys daar iets perfects op bedacht: bij ons kan je zoeken op thema’s! Een puzzel voor jouw kleine met een Disney-basis? Geen probleem!

Legpuzzel kopen bij Top1Toys

Wij geloven dat wij het laatste puzzelstukje in jouw puzzelzoektocht zijn! Wil jij graag een legpuzzel kopen? Wij bij Top1Toys staan voor je klaar! Met bijna 100 vestigingen en een grote online winkel, zit jouw perfecte legpuzzel er zeker bij. Bij vragen kan je élke werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bij onze goedlachse klantenservice terecht (telefoonnummer: 085-792 1897). Je kan ons natuurlijk ook een mail sturen met je vragen (klantenservice@top1toys.nl). Top1Toys garandeert een veilige betaling en heeft dan ook 9 verschillende manieren om te betalen. Daarnaast hebben wij een retourtermijn van maar liefst 30 dagen, dus mocht jouw zoontje toch overgestapt zijn op een ander Disney-favoriet, dan ruil je de legpuzzel in een mum van tijd om voor een ander exemplaar!