3D puzzels

7 producten

Filter

7 producten

Filter

Heb je de nieuwe Jan van Haasteren legpuzzel al in elkaar gezet en merk je dat je toe bent aan nieuwe uitdagingen? Heb je al eens nagedacht over een 3D puzzel? De perfecte oplossing voor als je opzoek bent naar een hersenkrakende maar toch ontspannende tijdverdrijf. Daarentegen ook de perfecte oplossing als je eigenlijk klaar bent met de normale legpuzzel en meer uitdaging zoekt. Bij Top1Toys hebben wij voor ieders wat wil en een breed scala aan 3D puzzels. 3D puzzels zijn naast ontspannend een leuke toevoeging in je interieur, ze kunnen goed dienen als decoratie. Je bent bij Top1Toys op de juiste plek als je een 3D puzzel zoekt, ze zijn er in alle soorten en maten.

3D puzzels voor jong en oud!

Een 3D puzzel is een goede combinatie tussen puzzelen en bouwen en daardoor voor iedere leeftijdscategorie een schot in de roos. De 3D puzzels die Top1Toys aanbiedt zijn voor een starters leeftijd van vier jaar. Voor de vierjarigen zijn er leuke en makkelijke 3D puzzels te vinden, zoals een puzzel van SnowPatrol. Per leeftijdscategorie worden de puzzels steeds iets moeilijker en vanaf twaalf jaar kan je je wagen als de nieuwe Gustave Eiffel en kiezen voor de 3D puzzel Eiffeltoren.

Verschillende merken en soorten 3D puzzels

Een 3D puzzel vergt meer inspanning dan een legpuzzel en er zijn veel merken die hier goed op inspelen. Een Ravensburger 3D puzzel is bijvoorbeeld een goede optie om te kiezen. Ravensburger heeft veel verschillende thema’s. Zo kan je je wanen in de Engelse hoofdstad door het bouwen van de Big Ben. Ben je een avonturier? Ga dan voor de 3D puzzel van het volkswagenbusje en verlekker jezelf bij de gedachten dat je heus ooit die gave trip in zo’n busje gaat maken.

Goed voor de ontwikkeling

Buiten het absolute plezier dat er behaald kan worden uit het maken en bouwen van een 3D puzzel, is het puzzelen in 3D ook nog eens een goede training voor de hersenen. Voor kinderen is puzzelen een optimale manier om de fijne motoriek en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. Daarbij vraagt puzzelen het vermogen om oplossingsgericht te denken, wat daarmee dus wordt gestimuleerd. Voor volwassenen biedt puzzelen ook veel mentale voordelen. Zo bekeert je brein zich in ‘alfa’ toestand bij het leggen van een puzzel, waarin je alert docht ontspannen bent. Door deze ontspanning, zal stress verminderen en zal zelfs je stemming beter kunnen worden!

3D puzzels kopen bij Top1Toys

Klaar voor een nieuwe uitdaging en lijkt het leggen van een 3D puzzel daar de perfecte manier voor? Bij Top1Toys ben je dan zeker aan het juiste adres. Top1Toys heeft bijna 100 fysieke winkels en natuurlijk een grote overzichtelijke online webshop. Je kan jouw perfecte 3D puzzel dus zeker bij ons vinden. De altijd vriendelijke medewerkers van de klantenservice van Top1Toys staan elke werkdag voor je klaar als je eventuele vragen of opmerkingen hebt. Via de e-mail zijn wij te bereiken via klantenservice@top1toys.nl. Als je liever via de telefoon contact zoekt, kan dat tussen 08:30 uur en 17:00 uur (085 – 792 1897).